Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular
14
cin romunda kamerda sorunlu çekince kapatıyor

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Onda da bildirimler çok sağlıklı çalışmıyor. Çalışsa dil falan problem değil ben kullanırım ama :(
WhatsApp ve Instagram bildirimlerini almak için çözüm buldum Miu batarya kisitlamasini kaldırıyoruz ve bildirimleri alırken ekranimiz açılıyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Başta güzel olsa da ilerleyen dönemde sıkıntılar yaşatan bir rom. Kurulum ve güncelleme aşamaları da sorunlu çünkü doğru düzgün tam uyumlu bir TWRP yok cihaz için. Android 11 resmen özgür kullanıcı katili olmuş bütün sistem erişimi elinizden alınmış. Daha önce Note 8 Pro kullanıyordum EU destek vermediği için üzülüyordum ama şu EU romlara bir baktım da bugün hiç destek vermese de olur. Hiçbir romu doğru düzgün iş görmüyor. Global 12.0.11.0 kararlı sürüme kesin dönüş yaptım. Sistem çöplerini kendim sildim deamon vs hiçbir miui çöpü kalmadı. Açıkçası EU'nun çıkardığı romdan çok daha iyi oldu bu haliyle sanırım şu anlık tek handikap Google Arama ve Mesajlaşma uygulaması. Bunun için TWRP'den yüklenebilir bir çözüm olsa keşke.

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Başta güzel olsa da ilerleyen dönemde sıkıntılar yaşatan bir rom. Kurulum ve güncelleme aşamaları da sorunlu çünkü doğru düzgün tam uyumlu bir TWRP yok cihaz için. Android 11 resmen özgür kullanıcı katili olmuş bütün sistem erişimi elinizden alınmış. Daha önce Note 8 Pro kullanıyordum EU destek vermediği için üzülüyordum ama şu EU romlara bir baktım da bugün hiç destek vermese de olur. Hiçbir romu doğru düzgün iş görmüyor. Global 12.0.11.0 kararlı sürüme kesin dönüş yaptım. Sistem çöplerini kendim sildim deamon vs hiçbir miui çöpü kalmadı. Açıkçası EU'nun çıkardığı romdan çok daha iyi oldu bu haliyle sanırım şu anlık tek handikap Google Arama ve Mesajlaşma uygulaması. Bunun için TWRP'den yüklenebilir bir çözüm olsa keşke.

Safetynet i L1 sertifikasını kaybetmeden gecebildiniz mi acaba ?
Bende global kurmayı dusunuyorum.

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Fastboot modu var mı bu sürümün veya fastboot modda yüklenebilir mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Safetynet i L1 sertifikasını kaybetmeden gecebildiniz mi acaba ?
Bende global kurmayı dusunuyorum.
L1 sertifikası mevcut. Safetynet forumdaki yöntem ile geçiyor ama ben Android 11e geçmemek ve güncelleme geldi uyarısı almamak için buildprop'dan miui sürüm numarası ile oynadım. 12.11.11.0 yaptım. giggle~~ O açıdan bende hem safetynet geçmiyor hem de netflix markette görünmüyor. preferences manager ile cihazı sertifikalı yapabiliyoruz ama sürüm doğrulanmadığı için netflix markette çıkmıyor yine. Apk olarak sorunsuz iniyor zaten L1 olduktan sonra gerisi çok da mühim değil benim için. Android 11'e ambargo koydum bugün sisteme erişim için yeni yollar keşfedilene kadar önünden geçmem. Zaten A10'a göre hiçbir yeniliği de yok.

Bu arada bahsettiğim yöntem: Çözüldü - SafetyNET Mi 10 t / Mi 10 t pro k30 ultra

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
L1 sertifikası mevcut. Safetynet forumdaki yöntem ile geçiyor ama ben Android 11e geçmemek ve güncelleme geldi uyarısı almamak için buildprop'dan miui sürüm numarası ile oynadım. 12.11.11.0 yaptım. giggle~~ O açıdan bende hem safetynet geçmiyor hem de netflix markette görünmüyor. preferences manager ile cihazı sertifikalı yapabiliyoruz ama sürüm doğrulanmadığı için netflix markette çıkmıyor yine. Apk olarak sorunsuz iniyor zaten L1 olduktan sonra gerisi çok da mühim değil benim için. Android 11'e ambargo koydum bugün sisteme erişim için yeni yollar keşfedilene kadar önünden geçmem. Zaten A10'a göre hiçbir yeniliği de yok.

Bu arada bahsettiğim yöntem: Çözüldü - SafetyNET Mi 10 t / Mi 10 t pro k30 ultra

Bu yöntem ile safetynet geçiyor netflix de kurabiliyorsun ama L3 oluyor cihaz.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bu yöntem ile safetynet geçiyor netflix de kurabiliyorsun ama L3 oluyor cihaz.
Ben denediğimde L1 sertifikası görünüyordu. Mi 10T 8/128 global cihaza güncel eu romda denemiştim. Sürüme göre farklılık olabilir belki.

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Ben denediğimde L1 sertifikası görünüyordu. Mi 10T 8/128 global cihaza güncel eu romda denemiştim. Sürüme göre farklılık olabilir belki.

Eu direk L1 ve safetynet geçer şekilde geliyor onda yönteme gerek olmuyor.

Üst Alt