- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
Şuan anlayıp uyguladım hocam çok teşekkür ediyorumŞu an bu şekilde kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Etkisi yok kernel Manager'ler ile hızı duşurunce sorun olmazBu işlemin oyun harici kullanımda şarj kullanımına etkisi nasıl oluyor? Arayüz performansına etki ediyor mu?
Ben nasıl oluyor bilmiyorum ama sabah telefonu 5de 99 ile şarjdan çektim zaten akım ACC tarafından kesilmişti. Bütün bu kafeinsiz hocamın güncellediği thermalmodu ve ACC yi kurmadan önce şuan saat 17.44 ve metro ile değilde ego otobüsleri ile eve gidiyor ve telefonu hücresel de aktif kullanıyor olmama rağmen şarjım 71. Eve vardığımda normalde 40 veya 50 ile giderdim önceki günler telefon bekleme modunda kalsa dahi. Ben çok memnunum açıkçası. Yada bana böyle geliyorBu işlemin oyun harici kullanımda şarj kullanımına etkisi nasıl oluyor? Arayüz performansına etki ediyor mu?
Batarya ısınmadan şarj edilmesi her şeye katkı sağlıyor aslında yüksek ısı ile hızlı şarj geldiği gibi hızlı gidiyor gibi bana da öyle geldi. Bu arada hangi termal modu kullanıyorsunuz ?Ben nasıl oluyor bilmiyorum ama sabah telefonu 5de 99 ile şarjdan çektim zaten akım ACC tarafından kesilmişti. Bütün bu kafeinsiz hocamın güncellediği thermalmodu ve ACC yi kurmadan önce şuan saat 17.44 ve metro ile değilde ego otobüsleri ile eve gidiyor ve telefonu hücresel de aktif kullanıyor olmama rağmen şarjım 71. Eve vardığımda normalde 40 veya 50 ile giderdim önceki günler telefon bekleme modunda kalsa dahi. Ben çok memnunum açıkçası. Yada bana böyle geliyor
Thermal Unlocker 855 modülü sadece termal değil pil ve performans için de ekstra katkı içeriyor. Pile onun da etkisi var.kafeinsiz hocam aslında yine sizin verdiğiniz 3 çeşit thermal mod var. Ben yine sizin konunuzda güncellediğiniz olanı aktif olarak kullanıyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde kafeinsiz hocam biraz konuyla alakasız olucak belki ama yine modül olarak google fotoğrafları sınırsız yapan bir olay varmı ve varsa siz kullanıyor veya öneriyor musunuz !