pubg mobile hatta geçen akşam hdr 90 fps denedim gene çok ısınmadi ama yasal bi yöntem olmadığı için oyundan ban yedim 7 günNe oynuyorsunuz hocam siz oyun olarak ?
MIUI 14 baya sağlam geliyor o halde bu kadar az ısınma varsa çok iyi. En son MIUI 12 böyleydi.pubg mobile hatta geçen akşam hdr 90 fps denedim gene çok ısınmadi ama yasal bi yöntem olmadığı için oyundan ban yedim 7 gün
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evet genel olarak zaten miui'ı özlediğim icin 14 de takılıyorum sorun yaşamadımMIUI 14 baya sağlam geliyor o halde bu kadar az ısınma varsa çok iyi. En son MIUI 12 böyleydi.
ek;değerler bunlar hdr 60fps 905 mhz de ekran yenileme hizida 144 de idi dfps kapalı
kafeinsiz hocam hayırlı sahurlar. Bu acc yükleme olayını size tekrar danışmak istedim. Bu ekran resmindeki 1 numarada bulunan app'yi yükleyeceğiz. 2 ve 3 kısımda olan source adlı zip dosyalarını yükleyecek miyiz ? Eğer yükleyecek isek nasıl ve ne şekilde yüklememiz gerekiyor. Bir de hocam app'yi anladım fakat modülü nereden kuracağız. App'yi yüklediğimiz zaman modül kendiliğinden mi kuruluyor orasını tam olarak anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı geceler hocamTermal modül kullanacak arkadaşlar için önemli bir ekleme yapayım termal modül aktifken cihazınız turbo şarj ile şarj edilirse ısı 60 dereceye varan tehlikeli boyutlara gelebiliyor.
ACC isimli magisk modülü ile şarj kontrolü sağlamak mümkün.
Termal modül kullanan arkadaşlar bu uygulama ve modül ile şarj ısısını kısıtlamalıdır. Aşağıda resimde görünen ayarlar referans alınabilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O zip dosyaları ile işimiz yok sadece apk yeterli uygulamaya root izni verildikten sonra modülü uygulama direkt kuruyor.kafeinsiz hocam hayırlı sahurlar. Bu acc yükleme olayını size tekrar danışmak istedim. Bu ekran resmindeki 1 numarada bulunan app'yi yükleyeceğiz. 2 ve 3 kısımda olan source adlı zip dosyalarını yükleyecek miyiz ? Eğer yükleyecek isek nasıl ve ne şekilde yüklememiz gerekiyor. Bir de hocam app'yi anladım fakat modülü nereden kuracağız. App'yi yüklediğimiz zaman modül kendiliğinden mi kuruluyor orasını tam olarak anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı geceler hocam
kafeinsiz hocam bana baştan sona ACC için profil değerlerinizin örnek ss lerini verebilir misiniz bende ona göre profil oluştursamSadece apk olanı indirmelisiniz hocam.
Apk indirip kurun bir kez çalıştırın otomatik olarak kurulum yapacak.
Ardından telefonu yeniden başlatıp tekrar uygulamaya girin alt menüde ortadaki tuşa basın profillerinden birini düzenle kısmına girin aşağıdaki gibi düzenleyin. Kaydettikten sonra bir kere orta menüde bir kere dokunup aktif olmasını bekleyin