- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi k60/Mi8se
- Konular
- 95
OC ile tam fayda için driver güncellemesi de fayda ediyor ancak driver da güncelleseniz OC da yapsanız eu 12.0.12 performansı vermiyor bir türlü A12 baştan sorunlu. Isınma yüzünden her şey boşa gidiyorkafeinsiz driveri guncellemem gerekirmi sizce?
miui 14 eu rom dayım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam 12.0.11 romundan memnunmusunuz12.0.1 endonezya 3 farklı uygulama benckmark sonuçları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
12.0.12 eu 3 farklı uygulama benckmark sonuçları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Her iki sistem de debloat yapıldı onunda dışında oc vb hiçbirşeye dokunmadım sonuçlar bu şekilde
Ben ilk defa yükledim bu romu 5-6 aydır 12.0.12 kullanıyorum pek memnun değilim açıkcası bu sebeble sürekli arayış içerisindeyim. Sadece denemediğim 12.0.1 kalmıştı ona bakıyorum şu anda. 12.0.1 ile 12.0.11 farklı romlar sanırımHocam 12.0.11 romundan memnunmusunuz
Debloat konusu biraz deneyim işi eu 12.0.1212.0.1 endonezya 3 farklı uygulama benckmark sonuçları
12.0.12 eu 3 farklı uygulama benckmark sonuçları
Her iki sistem de debloat yapıldı onunda dışında oc vb hiçbirşeye dokunmadım sonuçlar bu şekilde
Neler debloat yaptınız yazın bir bakıyım.Debloat konusu biraz deneyim işi eu 12.0.12
Elbette her şey debloattan ibaret değil.Şunu da belirtiyim. Ben 12.0.12 romda 256 kalem debloat yaptım sistem neredeyse saf android kadar temiz. Sizin daha fazlasını yaptığınızı sanmıyorum. Aslına bakılırsa debloat olayının bench ile doğrudan hiçbir ilgisi yok. Arka planda açık olan bazı uygulamalar bir miktar etki edebilir o da devede kulak kadar bir etki yapar. Ancak günlük kullanımda şarjı etkileyebilir ve sistemi şişirebilir testlere fazla bir etkisi olmaz. Ben sadece test için romda olan değişikliği belirtmek için onu yazmıştım.
hocam bende max 43 derece filan gördüm oyunda iken fazla bı sıcaklık yok bendeOC ile tam fayda için driver güncellemesi de fayda ediyor ancak driver da güncelleseniz OC da yapsanız eu 12.0.12 performansı vermiyor bir türlü A12 baştan sorunlu. Isınma yüzünden her şey boşa gidiyor