Rom Mi 10 T PRO - Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
deneyimlerime göre endonezya 14.0.1 şuan baya iyi hepsinden, miui messages ve miui arama olması zaten cabası

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Bu sürüm mü daha iyi miui 14 endo son sürüm mü şarj konusunda?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
herkes endo önermişte, çift tık ile açma kapama yok. benim için çok önemliydi o. endo yüklü ama aklım burda kaldı.
Cihazınızda root varsa çeşitli modlu sürümler ile bu özelliği Endonezya romda da kullanabilirsiniz.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Cihazınızda root varsa çeşitli modlu sürümler ile bu özelliği Endonezya romda da kullanabilirsiniz.
kafeinsiz başkan hale hazırda endo mu kuralım mi 10 t pro ya birkaç arkadaş kamera kötü olmuş diyordu senin düşüncen nedir mersk ediyorum

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
kafeinsiz başkan hale hazırda endo mu kuralım mi 10 t pro ya birkaç arkadaş kamera kötü olmuş diyordu senin düşüncen nedir mersk ediyorum
Doğrusu ben kamerayı beğeniyorum özellikle portre modu iyi çekim yapıyor. pro model ile bir sorun olduğunu sanmam ama denemek gerekir.
Tavsiyem Endonezya 14.0.1 hala başlatıcı sorunu için de bu modül iş görüyor veya sisteme modlu başlatıcı entegre edebilirsiniz.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Doğrusu ben kamerayı beğeniyorum özellikle portre modu iyi çekim yapıyor. pro model ile bir sorun olduğunu sanmam ama denemek gerekir.
Tavsiyem Endonezya 14.0.1 hala başlatıcı sorunu için de bu modül iş görüyor.

kafeinsiz doğrudur hocam ancak ben magisk kullanmayan biriyim benim cihaz pro modeli başlatıcı sorunu nedir hiç duymadım pro da mi mevcut?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
kafeinsiz doğrudur hocam ancak ben magisk kullanmayan biriyim benim cihaz pro modeli başlatıcı sorunu nedir hiç duymadım pro da mi mevcut?
Üstteki arkadaş çift tıkla ekran kilitleme özelliği istediğini belirtmiş de.
Önemsiz bir durum Endonezya 14.0.1 şu an çok iyi durumda kesinlikle tavsiye ediyorum.
Muhtemelen son güncelleme bu olacak zaten.

Hatta Endonezya 14.0.1'i biraz geliştirmek için burada 2 tane mod da paylaştım. Mod - Mi 10T/Pro Endonezya 14.0.1 Romda Gelişmiş Ağ Menüsü (LTE only) & Çift tıkla ekran kilitleme

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Tavsiyem Endonezya 14.0.1 hala başlatıcı sorunu için de bu modül iş görüyor veya sisteme modlu başlatıcı entegre edebilirsiniz.

Çalışmıyor bu magisk modülü. twrp yükleyip kaldırmak zorunda kaldım. Deneyip yükleseydiniz keşke.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Çalışmıyor bu magisk modülü. twrp yükleyip kaldırmak zorunda kaldım. Deneyip yükleseydiniz keşke.
Kurulum yaparken ne tercih yaptınız ben kendim denedim sorunsuz çalıştı çünkü.

MIUI 14 Android 13 seçimi ile sorunsuz çalıştı benim cihazımda. Belki benim romum biraz kurcalandığı için farklılık olmuştur.

Alternatif olarak system r/w yaparak bunu kullanabilirsiniz. Aşağıda sisteme entegre anlatımı var konu sonunda.
Doğrusu ben buradaki başlatıcıyı kullanıyorum ve çok daha iyi. Mod - Mi 10T/Pro Endonezya 14.0.1 Romda Gelişmiş Ağ Menüsü (LTE only) & Çift tıkla ekran kilitleme

Üst Alt