Rom Mi 10 T PRO - Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
şuan endonezyadayım hocam temiz kurulum yapıldı hatta kurulum bittikten sonra cihazı başlatmadan wipe cache / format data yaptım tekrardan ve sistemi öyle başlattım
Endonezya hangi sürüm ?

serdarbaysu77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar merhaba işaretlediğim takvim uygulaması ingilizce görünüyor. Sürüm xiaomi.eu 12.5.8 nasıl düzeltebiliriz.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar merhaba işaretlediğim takvim uygulaması ingilizce görünüyor. Sürüm xiaomi.eu 12.5.8 nasıl düzeltebiliriz.
eu 12.5.8 tamamen Türkçe değil maalesef saatteki tarih vs de İngilizce.
eu romun 12.5 sürümleri tamamen sorunlu bizim cihazda. Uygulama açılışları vs kat kat daha yavaş size tavsiyem Endonezya 12.5.4 kurun.

eren.07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T
Konular
2
eu 12.5.8 tamamen Türkçe değil maalesef saatteki tarih vs de İngilizce.
eu romun 12.5 sürümleri tamamen sorunlu bizim cihazda. Uygulama açılışları vs kat kat daha yavaş size tavsiyem Endonezya 12.5.4 kurun

omer1271

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi 10t pro
Konular
0
Arkadaşlar rom arayışındayım. Performans ve pil açısından en stabil rom bu rom mu? Yoksa A11 tabanlı da önerebilir misiniz? Daha önce A12den A11'e döndüm sorun olmadı. A11'den A10'a dönersem brick riski var mı?

Son olarak bir arkadaş kulaklık ses seviyesinden bahsetmiş A11 tabanlı rom kullanıyorum pubg'de kulaklık çok az ses veriyor. Çözemedim. Özellikle kablosuz kulaklık. eu 12.0.12 de bu sorunu çözebileceksem sırf bu yüzden bile geçebilirim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Arkadaşlar rom arayışındayım. Performans ve pil açısından en stabil rom bu rom mu? Yoksa A11 tabanlı da önerebilir misiniz? Daha önce A12den A11'e döndüm sorun olmadı. A11'den A10'a dönersem brick riski var mı?

Son olarak bir arkadaş kulaklık ses seviyesinden bahsetmiş A11 tabanlı rom kullanıyorum pubg'de kulaklık çok az ses veriyor. Çözemedim. Özellikle kablosuz kulaklık. eu 12.0.12 de bu sorunu çözebileceksem sırf bu yüzden bile geçebilirim
Öncelikle merhaba.
eu 12.0.12 güzeldir ancak eskidi onun yerine 12.5.4 Endonezya tavsiye ederim.
Root ve r/w ile kablolu kulaklık sesi arttırmak mümkün. Kablosuz kulaklık sesi için Viper4Android kullanabilirsiniz.
Kablosuz kulaklıklarda ses seviyesi %75 oranında kulaklıkta bitiyor yüksek ses veren kulaklık tercih etmek gerekir en başında. %25 yazılım ile desteklenebilir Viper ile ayak seslerini öne çıkarmak mümkün.

omer1271

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi 10t pro
Konular
0
Öncelikle merhaba.
eu 12.0.12 güzeldir ancak eskidi onun yerine 12.5.4 Endonezya tavsiye ederim.
Root ve r/w ile kablolu kulaklık sesi arttırmak mümkün. Kablosuz kulaklık sesi için Viper4Android kullanabilirsiniz.
Kablosuz kulaklıklarda ses seviyesi %75 oranında kulaklıkta bitiyor yüksek ses veren kulaklık tercih etmek gerekir en başında. %25 yazılım ile desteklenebilir Viper ile ayak seslerini öne çıkarmak mümkün.
Merhaba, önerinizi dikkate alacağım.

Kulaklıkların sesi diğer uygulamalarda oldukça yüksek. Oyunlarda Xiaominin özellikle bir kısıtlama yaptığını düşünüyorum. Stock romda Game Turbonun Ses yükseltme özelliği vardı ve ses bir nebze daha fazlaydı.Şu an custom rom kullanıyorum Game turbo yok ve ses çok düşük. Rootsuz bu sorunu çözmeye çalıştım ama çözüm bulamadım son çare telefonu rootlu kullanacağım artık

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Bu sürümü Cumü günü yani 30.09.2022 tarihinde yükledim, her şey çok güzelken 1-2 saatte bir kapanma sorunu yaşadım, sürekli olarak belli aralıklarla telefon kapanıyordu. Tekrar Endonezya 13.0.5 sürümüne geçtim, sorunun kaynağını çözemedim. Neden olduğuna dair bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bu sürümü Cumü günü yani 30.09.2022 tarihinde yükledim, her şey çok güzelken 1-2 saatte bir kapanma sorunu yaşadım, sürekli olarak belli aralıklarla telefon kapanıyordu. Tekrar Endonezya 13.0.5 sürümüne geçtim, sorunun kaynağını çözemedim. Neden olduğuna dair bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Kullandığınız magisk modülleri nelerdi ?
Çoğunlukla modüller sebep oluyor bu duruma.

Üst Alt