Rom Mi 10 T PRO - Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Kurulum yaparken ne tercih yaptınız ben kendim denedim sorunsuz çalıştı çünkü.

MIUI 14 Android 13 seçimi ile sorunsuz çalıştı benim cihazımda. Belki benim romum biraz kurcalandığı için farklılık olmuştur.

Alternatif olarak system r/w yaparak bunu kullanabilirsiniz. Aşağıda sisteme entegre anlatımı var konu sonunda.
Doğrusu ben buradaki başlatıcıyı kullanıyorum ve çok daha iyi. Mod - Mi 10T/Pro Endonezya 14.0.1 Romda Gelişmiş Ağ Menüsü (LTE only) & Çift tıkla ekran kilitleme
Secimlerde miui 14 gelmiyor ki.
Miui 13 ve üstü var.
Sonra cihaz poco mu diye soruyor.
Birde miui 14 eu sürümü yazıyordu.
İkisini de denedim olmadı.

Greshan rom ve diger romlari kendim denemeye karar verdim. Greeshan zamaninda mi max 3 icin cok iyiydi. Bakalim bu cihazda nasil.

Sicarius

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
İphone 13 pro
Konular
4
Elinize, emeğinize sağlık hocam, paylaşım için teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Hocam redmi note 10 pro sweetin twrp'ye ihtiyacım var. İnternette ne kadar aradıysam bulamadım. Yardım eder misiniz ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Secimlerde miui 14 gelmiyor ki.
Miui 13 ve üstü var.
Sonra cihaz poco mu diye soruyor.
Birde miui 14 eu sürümü yazıyordu.
İkisini de denedim olmadı.

Greshan rom ve diger romlari kendim denemeye karar verdim. Greeshan zamaninda mi max 3 icin cok iyiydi. Bakalim bu cihazda nasil.
Greeshan 14 sürümü var Endonezya tabanlı ama pek stabil değil sorunları var size üstte attığım konu ile sisteme entegre edebilirsiniz ben kendim aktif olarak o şekilde kullanıyorum ve çok memnunum. 14 eu yazanı seçmek gerekiyordu. Neyse siz kendi keyfinize göre test edin.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Üstteki arkadaş çift tıkla ekran kilitleme özelliği istediğini belirtmiş de.
Önemsiz bir durum Endonezya 14.0.1 şu an çok iyi durumda kesinlikle tavsiye ediyorum.
Muhtemelen son güncelleme bu olacak zaten.

Hatta Endonezya 14.0.1'i biraz geliştirmek için burada 2 tane mod da paylaştım. Mod - Mi 10T/Pro Endonezya 14.0.1 Romda Gelişmiş Ağ Menüsü (LTE only) & Çift tıkla ekran kilitleme
hocam şuan eu son sürüm stabil kullanıyorum bu da gayet iyi. gerek mikrofon kamera kullanılırken sol üstte kırmızı sarı mavi şeklinde göstermesi gerek şarj animasyonunu seçebilmemiz gerek de galerideki editörün yüz kaş vb. gibi özelleştirilebilme seçeneğinin olmasından dolayı.

ayrıca 12.0.12 sürümü yok eu nun ve de nedense karanlık modun düzgün çalıştığı rom göremedim 10t pro için duvar kağıdı takılı kalıyor bilginize sunarım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
hocam şuan eu son sürüm stabil kullanıyorum bu da gayet iyi. gerek mikrofon kamera kullanılırken sol üstte kırmızı sarı mavi şeklinde göstermesi gerek şarj animasyonunu seçebilmemiz gerek de galerideki editörün yüz kaş vb. gibi özelleştirilebilme seçeneğinin olmasından dolayı.

ayrıca 12.0.12 sürümü yok eu nun ve de nedense karanlık modun düzgün çalıştığı rom göremedim 10t pro için duvar kağıdı takılı kalıyor bilginize sunarım
eu son sürüm ben de denedim hatta ilk çıktığı gün kullanmıştım.
Ancak uzun liste kaydırma işlemlerinde vs ciddi takılma ve lag sorunu var. Uzun içerikler olan sayfalara denk gelirseniz hızlıca aşağı kaydırmak istediğinizde 144 hz ekranda 30 fps gibi performans veriyor. Uygulama açılış hızları da yavaştı sanki. O açıdan pek hoşuma gitmemişti. Sizi tatmin ettiyse iyidir. Başkalarının söylediklerinden çok size uyan roma bakın çünkü kullanım alışkanlığı çok farklı. eu 12.0.12 maalesef eu ekibi tarafından her yerden silinmiş aslında benim OTG belleğimde vardı bir ara boş vaktim olursa yüklerim ama zaman kaybı olacağını tekrardan söyleyim.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
eu son sürüm ben de denedim hatta ilk çıktığı gün kullanmıştım.
Ancak uzun liste kaydırma işlemlerinde vs ciddi takılma ve lag sorunu var. Uzun içerikler olan sayfalara denk gelirseniz hızlıca aşağı kaydırmak istediğinizde 144 hz ekranda 30 fps gibi performans veriyor. Uygulama açılış hızları da yavaştı sanki. O açıdan pek hoşuma gitmemişti. Sizi tatmin ettiyse iyidir. Başkalarının söylediklerinden çok size uyan roma bakın çünkü kullanım alışkanlığı çok farklı. eu 12.0.12 maalesef eu ekibi tarafından her yerden silinmiş aslında benim OTG belleğimde vardı bir ara boş vaktim olursa yüklerim ama zaman kaybı olacağını tekrardan söyleyim.
çok teşekkür ederim düşüncelerinizden dolayı. 9t prodan geçtim epey serüven yaşadım xiaomi sayesinde şimdi tekrardan keşfetmiş gibi oluyorum sağolsun xiaomi her sürüm her versiyon her rom her bölge her cihazda sil baştan tekrar farklılıklar yaşattırabiliyor.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
kafeinsiz
Eu rom bu değil mi? Farkli romlardan mi bahsediyoruz?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
çok teşekkür ederim düşüncelerinizden dolayı. 9t prodan geçtim epey serüven yaşadım xiaomi sayesinde şimdi tekrardan keşfetmiş gibi oluyorum sağolsun xiaomi her sürüm her versiyon her rom her bölge her cihazda sil baştan tekrar farklılıklar yaşattırabiliyor.
Evet gerçekten öyle ancak artık cihaz da güncelleme ömrünü tamamladı. Şimdiden sonra yenilikten ziyade akıcılık arıyorum aslında ben. eu 12.0.12 çok akıcı bir romdu uzun süre kullandım arkasına Endonezya 14.0.1 gerçekten akıcılık olarak tatmin etti beni. Bu arada eu 12.0.12'yi drive'a atıyorum işlem bitince konuya eklerim

kafeinsiz
Eu rom bu değil mi? Farkli romlardan mi bahsediyoruz?

eu 14.0.5 stabil sürümü kullanmak istediğiniz rom buysa deneyebilirsiniz. Daha önce ben bu romu test ettim pek beğenmedim. Hatta sisteme entegre ettiğim başlatıcıyı da bu romdan aldım. :)

Arkadaşımız çok memnun olduğunu söylüyor. Kişiden kişiye değişen bir durum özetle vaktiniz varsa test edin.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Evet gerçekten öyle ancak artık cihaz da güncelleme ömrünü tamamladı. Şimdiden sonra yenilikten ziyade akıcılık arıyorum aslında ben. eu 12.0.12 çok akıcı bir romdu uzun süre kullandım arkasına Endonezya 14.0.1 gerçekten akıcılık olarak tatmin etti beni. Bu arada eu 12.0.12'yi drive'a atıyorum işlem bitince konuya eklerim

eu 14.0.5 stabil sürümü kullanmak istediğiniz rom buysa deneyebilirsiniz. Daha önce ben bu romu test ettim pek beğenmedim. Hatta sisteme entegre ettiğim başlatıcıyı da bu romdan aldım. :)

Arkadaşımız çok memnun olduğunu söylüyor. Kişiden kişiye değişen bir durum özetle vaktiniz varsa test edin.

Sizin bahsettiginiz 12.0.12 olan beta galiba anlaşıldı şimdi.😙

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Sizin bahsettiginiz 12.0.12 olan beta galiba anlaşıldı şimdi.😙
12.0.12 beta değil MIUI 12 stabil sürümüydü.
eu ekibi indirme linkini sistemden sildiği için şu an ulaşılamıyor. eu ekibinin yaptığı son adam gibi romdu eu 12.0.12 bu cihaz için sonrasında çıkan tüm sürümlerde çuvalladılar.
Aslında sizin sorunun çözümü çok basit.
Ben de sizin gibi çift tıkla ekran kilitleme hastasıyım ve kullandığım her roma entegre ederim. Tek yapmanız gereken twrp üzerinden sistem r/w kurmak ardından yeniden başlatma sonrası root dosya yöneticisi ile ilgili klasöre gidip Mıuı home dosyasını modlu apk ile değiştirmek 10 dk bile sürmüyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt