İpucu Mi 10 Lite Zoom - Kullanıcı Yorumları

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Hocam ben stable rom 12.0.6 sürümünü kullanıyorum şarjım çok uzun gidiyor. 2 günü görüyorum ama çok telefon kullanan biriyimdir.
Aynı sürüm kullanıyoruz ama bende Menüde gezerken bile ufaktan takılma olduğunu görüyorsun. Yukarıdaki Rom bizim telefon için uygun mu acaba?

ilkay0308

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Hocam valla ben miui 12 by xiaomi.eu 12.0.6 kullanıyorum hiç kurcalaamdim inanın aldığım gibi devam band 20 sikintisida yok bende. Kırsalda 4.5g çekiyor. Volte vowifi aktif. Şarjı çok iyi takılma yok. Çok stabil

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Mi note 10 lite 'daki gibi sensör sorunu yok demi bu telefonu? ona göre bi arkadaşda buldumda almayı düşünüyorum.

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Repair işleminden sonra band20 4.5 sorunu yaşayan var mı mesela ormanlık alanlarda çekmeme gibi 4g nin

Fireman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta seviye
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
0
Hocam valla ben miui 12 by xiaomi.eu 12.0.6 kullanıyorum hiç kurcalaamdim inanın aldığım gibi devam band 20 sikintisida yok bende. Kırsalda 4.5g çekiyor. Volte vowifi aktif. Şarjı çok iyi takılma yok. Çok stabil
Sa IMEI atıldıktan sonra bölgeyi hiç bir şekilde aktif edemedim sizde de durum aynımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sa IMEI atıldıktan sonra volteyi hiç bir şekilde aktif edemedim sizde de durum aynımı

Ekahraman1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10 life zoom
Konular
0
Volteyi nasıl aktif ettiniz .zoom modelinde Turkcell kullanıyorum .başka telefona taktigimda volte aktif xiaomiye taktigimda aktif değil .*# ile basliyan kod girdim menü aktif oldu ama ekranda bakıyorum yine volte yazzmiyor siz nasıl yaptınız hattınız Turkcell'mi?

Ekahraman1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10 life zoom
Konular
0
Zoom modeline yeni bir güncelleme geldi bugün 12.1.3. bakalım ses kesilme olayına bir çözüm oldumu. Görünürde bir değişiklik yok gibi

ilkay0308

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Zoom modeline yeni bir güncelleme geldi bugün 12.1.3. bakalım ses kesilme olayına bir çözüm oldumu. Görünürde bir değişiklik yok gibi
Kullanan arkadaşlar 12.1.3 ile 12.0.6 arasında ne farklar var 12.1.3 te herhangi bir bug varmı bilgi verebilir mi? Ben 12.0.6 kullaniyorum hattım vodafone eşimde aynı şekilde aynı telefon ve Vodafone hat ikimizde de ses kesilme yok ve 12.0.6 da bir kaç tercüme eksiği dışında herhangi bir bug yok. Acaba sizin ses kesilme başka bir ayarla mi alakalı?

Sa IMEI atıldıktan sonra bölgeyi hiç bir şekilde aktif edemedim sizde de durum aynımı
Bence IMEI atarken şebeke dosyalarında bir oynama olmuştur. Forumda konusunda uzman arkadaşlar bence yardımcı olabilir. Çünkü bende ve eşimde aktif

hakanbond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HAKAN MURAT
Cihazım
Mi On Lite Zoom
Konular
3
Güncelleme yapan arkadaslar artı eksi bişey gördünüz mü bizde yapalım mı var mı bir sıkıntı işim gereği riske giremiyorum haber verirseniz çok memnun olurum

Üst Alt