- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
benkimim ve Skorpi hocalarım sizlere çok teşekkür ederim. Ne güzel bir paylaşımdır. Alt panel mükemmel derecede zarif olmuş. Üst taraf desen çentiksiz olacağı kesinleşmiş oldu. Resmen bayram öncesi çifte bayram yaptırdınız.Xiaomi'lerin Efendisi Mi Max 3 ile ilgili son bilgiler...Bu görseller için Sayın benkimim hocama çok teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Rica ederim...Sayın benkimim hocam daha nice görselleri bizimle İnşallah paylaşacak, kendisinin haber kaynakları çok sağlam
Rica ederim...Sayın benkimim hocam daha nice görselleri bizimle İnşallah paylaşacak, kendisinin haber kaynakları çok sağlam
İnşallah Xiaomi son dakika golü atmaz ve gerçekten de çentiksiz gelir...
sanki biraz fazla mı büyük oldu acaba yahu?
Kesin birsey olmasada %90 olasılıkla minimum arka kamera 12mp + 5mp AI yapay zeka destekli olacak.Centiksiz olursa ve yurtdisi 1200-1300e bulursam alirim.
Mi max'tan max 2 ye gectim. Gecmesem olurmus.
Mi maxta mi max2de benim icin ayniydi.
Artik su telefonun kamerasinin duzeltilmesi lazim. Yoksa alacagimi sanmiyorum.
Yalnız bir hususu düzeltmeme izin vermenizi istirham edeceğim....Hocam sanki bir cm uzun gibi duruyor Çentik olmayacak gibi görünüyor ama her güzelin bir kusuru olur. Çentikli gelse de efendime hizmet edeceğim
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk sizin elinizde olacağı kesin öyle hizmetkara can kurban.Yalnız bir hususu düzeltmeme izin vermenizi istirham edeceğim....
bahsettiğimiz Cihaz Xiaomi'lerin Efendisi...ancak kimin elinde ise, onun mutlak sadık bir kölesi ve hizmetkarı olacaktır
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk