Fiyat ne olur sizce global versiyonu da olur mu
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Max 2 global versiyonu olduğu için muhtemelen max 3 modelinde de global versiyon olacaktır.
Önce varyant konusuna deginirsek, 3/4gb ram 32/64gb hafıza için tahmini 265 dolar baz alınabilir. 6gb ram varyantı resmiyet kazanmadan konuşmamak lazım fakat eğer çıkacak olursa 6gb ram 64/128gb 310$-330$ aralığında olabilir. Insallah 4-64, 6-64, 6-128 olarak üç varyant halinde çıkar. Günümüz şartlarında 3gb ram ve 32gb hafıza artık yetersiz olduğunu düşünüyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1528697068,1528447030][/doublepost]
Xiaomi Mi MAX 3, 3C sertifikasyon sızdırıldı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çin'in 3C sertifikasyonundan gelen bir sızıntı her seferinde ortaya çıkıyor, çünkü cihazın muhtemelen kısa bir zamanda sunulabiliyor olması. Bugün, uzun zamandır beklenen Xiaomi Mi MAX 3 hakkında tam olarak bu bilgiye sahibiz . Xiaomi'nin ünlü phablet serisi yeni jenerasyonu 3C sertifikasyonunu geçmiştir . Bu yüzden, sadece Xiaomi'nin çıkış tarihini resmi olarak duyurmasını beklemek zorundayız. Hatırlarsak, birkaç hafta önce Lei Jun, Weibo'nun Temmuz ayında başlatılacağını duyurdu .
Çin'in 3C sertifikasyonunda model tespit edildi
3C'de “M1807E8S” kod adıyla bir Xiaomi akıllı telefon modeli tespit edildi. Şartnamelere ve onaylandığı tarihe göre, bu telefon Xiaomi Mi MAX 3 olabilir. İlgili 3C bilgisi terminalin IJ tarafından Nanjing'de üretildiğini söylüyor . Ayrıca, güç adaptörü modeli 5VDC 3A / 9VDC 2A / 12VDC 1.5A'yı destekleyen, 18W'a kadar hızlı şarj olan “MDY-08-ES” dir .
Xiaomi MI MAX 3 Özellikleri
Son olarak, Xiaomi Mi MAX 3'ün özelliklerinin aşağıdakiler olabileceğini unutmamak gerekir:
- Yeni Kyro 360 CPU mimarisine sahip Chipset Snapdragon 710. 2.2GHz'de 2 adet Cortex-A75 geniş çekirdeği ve 1.7GHz'de 6 adet Cortex-A55 küçük çekirdeği olacaktır.
- 18: 9 en boy oranıyla 7 inç ekran.
- GPU Adreno 616.
- AI performansı, önceki Snapdragon 660 yonga setinden iki kat daha fazla AI motoru.
- Minimum 4GB RAM yapılandırması.
- Çift arka kamera (dikey).
- Android 8.1 Oreo tabanlı işletim sistemi MIUI 10.
- 5500 mAh büyük pil.
Gördüğümüz gibi , Mi MAX 3'ün yeni açılmış olan Xiaomi Mi 8 SE'nin donanım açısından çok şeyleri olacaktır . Umduğumuz şey, tasarım açısından, yeni amiral gemisini yenmektir.
Kaynak:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kişisel yorum: Önümüzde ki süreçte Xiaomi firması Note 4, Max 3 ve A2 modellerini çıkartacağını biliyoruz. A2 modelinin 6x ile aynı olmasını beklediğimiz için onu açıkcası eliyorum. M1807E8S kod adı Max 3 adı altında konuşulsa da Note 4 de olabileceğini düşünüyorum
[doublepost=1528697241][/doublepost]