eu beta linkMi 9 lite cihaza Şu eu beta yı nasıl yuklemeliyim ki simgelerin donması sorununu aşabileyim. Anlatabilir misiniz rica etsem. Birde aynı sorunu yaşayan arkadaşlar biliyorlardı sorunsuz bir eu beta rom tarihi paylasabilirmi. Tşk ler
X 10 'a noldu anlayamadık. Geliştiricilerin uğurlu uğursuz sayı takıntıları mı var acabaMasik isimlendirmeyi neye göre yapıyor 9.4 den direk 11 e atladı mesela
İnşallah gelsin hocamMiuiTR romu gelecek Ruslara bağımlı kalmazsın
inşallah daha rom yüklemem ilk 9 lite romunu da sevmiştim masik in ama haftalık günc.almaması ve resmi sayfasında bile bazı cihazların romlarının olmaması ( telegram da var ) vs. belirsizliklerin olması nedeniyle tekrar eu beta atmıştım. tekrar teşekkürlerRica ederim Hocam, kurulmuş olmasının keyifi yeter Artık sizden izlenimlerinizi bekliyoruz.
Güle güle kullanın. Elimden geldiğince, konuyu güncel tutmaya çalışacağım. Güncellemeler oldukça haberdar ederim Sizi de Benim cihaz 9Se listeden çıktı haber de yok kıskanmaya başladıminşallah daha rom yüklemem ilk 9 lite romunu da sevmiştim masik in ama haftalık günc.almaması ve resmi sayfasında bile bazı cihazların romlarının olmaması ( telegram da var ) vs. belirsizliklerin olması nedeniyle tekrar eu beta atmıştım. tekrar teşekkürler
Sorunsuz kurdum bi tık daha Hızlanmış Masik hoşuma gidiyor diğer romlardan farkı var gibi ama dile getirip eyleme dökemiyorum farkıMi Note 10 için indirdim kuruyorum şimdi haber ederim birazdan
Gözümüz yolllarda kaldı Hocam. Gittiniz, gidiş o gidiş Romu beğendiğinize sevindim. Uzun süreli kullanım, pil performans deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.Sorunsuz kurdum bi tık daha Hızlanmış Masik hoşuma gidiyor diğer romlardan farkı var gibi ama dile getirip eyleme dökemiyorum farkı