- Adım
- Emo
- Cihazım
- S7
- Konular
- 7
hasanusluoğlu konuya bekleniyorsunuz
Mart ayı içinde verileceği duyruldu. Bir değişiklik olmazsa, büyük ihtimal hafta içi yayınlanır.Mi 9t için ne zaman gelecek bilgi var mı ?
Öyle bir sorun yokHocam simge gelmeme sorunu var mı ilk izlenimlerinizi merakla bekliyorum
Sorun yokMarcoPasha
Burda belirtmiş arkadaş.
Ayrıca hasanusluoğlu yüklemedem tekrar eu beta ya döndü diye yazmıştı.
Çok net Geliyor Hocam.Öyle bir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun yok
Sesim gelür mü Masik X sorun yok
Bu sefer biraz sıkıntılı bir yükleme oldu müzikler, resimler, dosyalar vs.silinmiş mi cloud tan falan kurtarabildiğim kadar kurtardım. Aslında TLF.daki yerel yedeği PC ye almıştım ama yinede resimler falan uçmuş mi cloud taki yakın bir yedeği attımÇok net Geliyor Hocam.
Masik X 11 Mi9 Lite romda ana ekranda simge görünmemesi gibi bir sorun yaşamadınız.
Bu sefer biraz sıkıntılı bir yükleme oldu müzikler, resimler, dosyalar vs.silinmiş mi cloud tan falan kurtarabildiğim kadar kurtardım. Aslında TLF.daki yerel yedeği PC ye almıştım ama yinede resimler falan uçmuş mi cloud taki yakın bir yedeği attım
Bu arada herkesin Miraç Kandilini kutlar, dualarımızın kabul olmasını dilerim
Android güv.yaması Masik te 1 Şubat, eu betada 1 Mart tı o dikkatimi çekti
Sizlerinde Miraç Kandili Kutlu Olsun.Bu sefer biraz sıkıntılı bir yükleme oldu müzikler, resimler, dosyalar vs.silinmiş mi cloud tan falan kurtarabildiğim kadar kurtardım. Aslında TLF.daki yerel yedeği PC ye almıştım ama yinede resimler falan uçmuş mi cloud taki yakın bir yedeği attım
masik fw i önceden hazırlamışşsaBu sefer biraz sıkıntılı bir yükleme oldu müzikler, resimler, dosyalar vs.silinmiş mi cloud tan falan kurtarabildiğim kadar kurtardım. Aslında TLF.daki yerel yedeği PC ye almıştım ama yinede resimler falan uçmuş mi cloud taki yakın bir yedeği attım