- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9 Lite / Mi5s
- Konular
- 31
Bir arkadaş mount ta hepsini işaretle yükle dediTwrp nin uyumsuzluğu olabilir hocam. Bir araştırayım.
Bir arkadaş mount ta hepsini işaretle yükle dediTwrp nin uyumsuzluğu olabilir hocam. Bir araştırayım.
Hocam farklı tavsiyeleri, kendim denemeden veya sağlam referans olmadan yapın ya da yapmayın diyemem.Bir arkadaş mount ta hepsini işaretle yükle dedi
twrp güncelledim romu attım yükledi fakat tekrar twrp ye atıyorHocam farklı tavsiyeleri, kendim denemeden veya sağlam referans olmadan yapın ya da yapmayın diyemem.
Ancak gördüğüm kadarı ile bu tür hata geri dönüşüne rastaladım. Benim fikrim halen TWRP uyumsuzluğu.
attığınız twrp yükledim romu attım yükledi fakat tekrar twrp ye atıyorVerdiğim twrp'yi kurun ve öyle romu yükleyin hasanusluoğlu
yükledi derken hata vermedi ama tlf.açılmadı tekrar twrp ekranı geliyortwrp güncelledim romu attım yükledi fakat tekrar twrp ye atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attığınız twrp yükledim romu attım yükledi fakat tekrar twrp ye atıyor
eu betaMi 9 lite cihazda ana ekrana simgeler gelmedi. Eu beta daki sorun bunda da var.
eu beta da o sorunla hiçkarşılaşmadım miroom da vardı oMi 9 lite cihazda ana ekrana simgeler gelmedi. Eu beta daki sorun bunda da var.
format data sonra dalvik,cache,system data yaptıktan sonra mı yükledinz siz?Mi 9 lite cihazda ana ekrana simgeler gelmedi. Eu beta daki sorun bunda da var.