- Adım
- fırat
- Cihazım
- iphone 4
- Konular
- 1
Güç tuşuna 30 saniye basılı tutun açılmaz ise şarja takıp yarım saat kadar bekleyip telefonda hayat belirtisi olup olmadığını kontrol edin.Ayrıca telefonu bilgisayara bağladığınızda bağlantı sesi geliyor mu ve aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor kontrol edin lütfen.
Söylediklerinizi yaptım fakat bir hareketlenme olmadı.Bilgisayara takınca bilgisayardan ses geliyor fakat bilgisayarımın içinde telefonu görmüyor.Mi flash programında görünüyor fakat fastboot yaparken hata veriyor.Ekran alıntılarını paylaşıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[doublepost=1524464224,1524464147][/doublepost]
Söylediklerinizi yaptım fakat bir hareketlenme olmadı.Bilgisayara takınca bilgisayardan ses geliyor fakat bilgisayarımın içinde telefonu görmüyor.Mi flash programında görünüyor fakat fastboot yaparken hata veriyor.Ekran alıntılarını paylaşıyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kusura bakmayın ilk defa resim yüklediğim için tam olmadı sanırım.Aslında iki resim var sadece.