Rom Masik Mi 5s

thedarksrj

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
iphone 4
Konular
1

Bunu indire bilirsin

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim fakat işe yaramadı.
[doublepost=1524467838,1524467746][/doublepost]
Cihazınızı tekrar edl moda alıp deneyiniz.
Denedim hocam fakat maalesef sonuç yok.
[doublepost=1524469738][/doublepost]
Cihazınızı tekrar edl moda alıp deneyiniz.

Ayrıca edl mada da girmiyor sanki. Düzgün bir şekilde ölçüm yaparak edl kablosu yaptım ve dışarıda kalan iki kabloyu birleştirip bilgisayara takınca ayırıyorum ama aygıt yönrticisinde görünmüyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
teşekkür ederim fakat işe yaramadı.
[doublepost=1524467838,1524467746][/doublepost]
Denedim hocam fakat maalesef sonuç yok.
[doublepost=1524469738][/doublepost]

Ayrıca edl mada da girmiyor sanki. Düzgün bir şekilde ölçüm yaparak edl kablosu yaptım ve dışarıda kalan iki kabloyu birleştirip bilgisayara takınca ayırıyorum ama aygıt yönrticisinde görünmüyor.
Edl moda girdiğinde com portlar altında görünür. Cihaz kapalı şekilde kısa devre halindeyken kablolar usb yi bağlayın ve kısa devreyi ayırın.

thedarksrj

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
iphone 4
Konular
1
Edl moda girdiğinde com portlar altında görünür. Cihaz kapalı şekilde kısa devre halindeyken kablolar usb yi bağlayın ve kısa devreyi ayırın.

Cihaz zaten kapalı durumda ve en ufak bir tepki bile vermiyor.Dediğiniz şekilde yaptım ve göründü fakat hala 'receiving hello packet' hatası veriyor.
[doublepost=1524472081,1524471954][/doublepost]

Portta 'Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Com 10)' şeklinde görünüyor.

Ekli dosyalar

• aa.PNG
    aa.PNG
    34 KB · Görüntüleme: 23

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihaz zaten kapalı durumda ve en ufak bir tepki bile vermiyor.Dediğiniz şekilde yaptım ve göründü fakat hala 'receiving hello packet' hatası veriyor.
[doublepost=1524472081,1524471954][/doublepost]

Portta 'Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Com 10)' şeklinde görünüyor.
Hocam cihazınız brick durumda galiba. Edl kablosuna ihtiyacınız yok sizin anladığım kadarıyla. Normal ellenmemiş bir kablo alın elinize. Cihazın güç tuşuna 20sn basılı tutun ardından normal kablo ile pc ye bağlayın. 9008 portu görünür, görünmezse güç tuşunu 20sn daha basılı tutun port açılır. Açıldığında mi flash ile yükleme yapın.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

thedarksrj

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
iphone 4
Konular
1
Hocam cihazınız brick durumda galiba. Edl kablosuna ihtiyacınız yok sizin anladığım kadarıyla. Normal ellenmemiş bir kablo alın elinize. Cihazın güç tuşuna 20sn basılı tutun ardından normal kablo ile pc ye bağlayın. 9008 portu görünür, görünmezse güç tuşunu 20sn daha basılı tutun port açılır. Açıldığında mi flash ile yükleme yapın.

9008 portu görünüyor fakat yine aynı hatayı alıyorum.Mi flah betayı denedim onda da bu hatayı verdi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
9008 portu görünüyor fakat yine aynı hatayı alıyorum.Mi flah betayı denedim onda da bu hatayı verdi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam isterseniz gönderin cihazı inceleyeyim.

thedarksrj

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
iphone 4
Konular
1

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim yordunuz kendinizi.İletişim için telefon numaranızı alabilir miyim ?
Özelden gönderiyorum.

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Bu masik romda Google camera calsitiran varmi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Отправлено с моего MI 5s через Tapatalk

ibrahim1806

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim özel
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
0
Lütfen yardım edin!!!

Arkadaşlar bu romu kurmak için xiaomi mi 5s modelindeki telefonumu rootladım ve twrp yükledim. Daha sonra twrp üzerinden rom yükleme rehberini bire bir uyguladım fakat zip dosyası yüzünden(indirirken veya telefona atarken bir şeyler yanlış gitti sanırım) hata verdi.Geri çıkınca mi logosunda takılı kaldı.Ben de fastboot moduna alarak forumdaki fastboot yükleme rehberi üzerinden adımları uyguladım.Mi flash programında fastboot sonlanmıştı ve succesful yazıyordu.Telefona baktığımda ise kapalıydı ve şuan hiçbir tepki vermiyor.Sanki bataryası çıkarılmış gibi.Işık gelmiyor,mi logosu çıkmıyor,recovery veya fastboot moduna da girmiyor.dediğim gibi sanki bataryası çıkarılmış bir cihaz gibi. Çözümü için lütfen yardım edin.

Not:Sorun için başlık açmayı denedim fakat telefon numarası doğrulaması gerekiyordu.Doğrulama yapmak için kod gönder dedim fakat o sıra doğal olarak telefon kapalıydı.Farklı bir telefona takıp tekrar kod göndermek istedim fakat güvenlik dolayısıyla 24 saat içinde bir kod alma hakkımız varmış.dolayısıyla konuyla ilgili başlık açamıyorum.forumda arkadaşlar veya adminler bu konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşım merhaba telefonun mi5s ise gönderdiğin resimlerden yanlış rom yüklediğini söyleyebilirim bizim telefonlar yanı mi5s cihazlar capricorn'dur sen gemini rom yüklemeye çalışıyorsun gemini mi5 romudur lütfen dikkat.

Üst Alt