Rom Masik Mi 5s

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Kernel auditor indirdim nereden kapatıyoruz işlemci kontrolünü ve diğer ayarların anlatımı var mı ben de kasmasından şikayetçiyim
[doublepost=1524314755,1524314679][/doublepost]Tamam termale girip kontrolü kapattım
Kapattiktan sonra islemciye girip 3-4 çekirdeği pakatip acin asagida performans ta yapa bilirsin interaktif dede kasmiyor. Birde ben gpudan performans yapiyorum daha iyi oluyor

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Kapattiktan sonra islemciye girip 3-4 çekirdeği pakatip acin asagida performans ta yapa bilirsin interaktif dede kasmiyor. Birde ben gpudan performans yapiyorum daha iyi oluyor

Birde oyun oynadıktan sonra tekrar eski ayarlara koysan daha iyi olur çekirdekler bosuna calismamis olur hep batarya cabuk gitmez

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
13
Arkadaşlar öncelikle merhabalar 1yıldır mi5s kullanıyorum ben bu romu telefona kurmak istiyorum ama root atma felan nedir bilmiyorum ben direkt indirip güncelleyicidden cihazı güncellemeyi biliyorum.bu romu telefonuma kurabilir miyim ? Nasıl kurarım? Teşekkürler..
Bu costum rom ve twrp siz olmaz. Tabi ki bootloader kilidini de kaldırman gerek.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Maalesef bende kaşıntı ma dur diyemedim ve akşam üzeri roma geçiş yaptım. Home tuşuna google atamasi yapsak bile çalışmıyor ilk gözüme çarpan hata bu şimdilik denemeye devam

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
Usb otg ile rom yüklemeyi nasıl gerçekleştiriyoruz peki ?

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Usb otg ile rom yüklemeyi nasıl gerçekleştiriyoruz peki ?
Romu usb bellege al otg kablo ike telefona bagla wipe islemleri yaptiktan sonra instala bas dopalamdamln usb otg sec romu bul flashla

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
Romu usb bellege al otg kablo ike telefona bagla wipe islemleri yaptiktan sonra instala bas dopalamdamln usb otg sec romu bul flashla

Bir şey daha sormak istiyorum. Psychedelic Kernel yüklediğimde telefon bootloop oluyor. Bu kerneli tavsiye ediyor musunuz ? Ayrıca bootloop olma sebebini biliyor musunuz ?

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Bir şey daha sormak istiyorum. Psychedelic Kernel yüklediğimde telefon bootloop oluyor. Bu kerneli tavsiye ediyor musunuz ? Ayrıca bootloop olma sebebini biliyor musunuz ?
Ben Kernel bilgim pek yok. Bi kere lineage uzerine floppy kernel kurdum romu kurduktan sonra sanirim o yuzdenmi telefon açılmadı. Baska bi bilen varsa yardımcı olsun bide bootloop ne? Kapanip acilmami?

thedarksrj

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
iphone 4
Konular
1
Lütfen yardım edin!!!

Arkadaşlar bu romu kurmak için xiaomi mi 5s modelindeki telefonumu rootladım ve twrp yükledim. Daha sonra twrp üzerinden rom yükleme rehberini bire bir uyguladım fakat zip dosyası yüzünden(indirirken veya telefona atarken bir şeyler yanlış gitti sanırım) hata verdi.Geri çıkınca mi logosunda takılı kaldı.Ben de fastboot moduna alarak forumdaki fastboot yükleme rehberi üzerinden adımları uyguladım.Mi flash programında fastboot sonlanmıştı ve succesful yazıyordu.Telefona baktığımda ise kapalıydı ve şuan hiçbir tepki vermiyor.Sanki bataryası çıkarılmış gibi.Işık gelmiyor,mi logosu çıkmıyor,recovery veya fastboot moduna da girmiyor.dediğim gibi sanki bataryası çıkarılmış bir cihaz gibi. Çözümü için lütfen yardım edin.

Not:Sorun için başlık açmayı denedim fakat telefon numarası doğrulaması gerekiyordu.Doğrulama yapmak için kod gönder dedim fakat o sıra doğal olarak telefon kapalıydı.Farklı bir telefona takıp tekrar kod göndermek istedim fakat güvenlik dolayısıyla 24 saat içinde bir kod alma hakkımız varmış.dolayısıyla konuyla ilgili başlık açamıyorum.forumda arkadaşlar veya adminler bu konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Lütfen yardım edin!!!

Arkadaşlar bu romu kurmak için xiaomi mi 5s modelindeki telefonumu rootladım ve twrp yükledim. Daha sonra twrp üzerinden rom yükleme rehberini bire bir uyguladım fakat zip dosyası yüzünden(indirirken veya telefona atarken bir şeyler yanlış gitti sanırım) hata verdi.Geri çıkınca mi logosunda takılı kaldı.Ben de fastboot moduna alarak forumdaki fastboot yükleme rehberi üzerinden adımları uyguladım.Mi flash programında fastboot sonlanmıştı ve succesful yazıyordu.Telefona baktığımda ise kapalıydı ve şuan hiçbir tepki vermiyor.Sanki bataryası çıkarılmış gibi.Işık gelmiyor,mi logosu çıkmıyor,recovery veya fastboot moduna da girmiyor.dediğim gibi sanki bataryası çıkarılmış bir cihaz gibi. Çözümü için lütfen yardım edin.

Not:Sorun için başlık açmayı denedim fakat telefon numarası doğrulaması gerekiyordu.Doğrulama yapmak için kod gönder dedim fakat o sıra doğal olarak telefon kapalıydı.Farklı bir telefona takıp tekrar kod göndermek istedim fakat güvenlik dolayısıyla 24 saat içinde bir kod alma hakkımız varmış.dolayısıyla konuyla ilgili başlık açamıyorum.forumda arkadaşlar veya adminler bu konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.
Güç tuşuna 30 saniye basılı tutun açılmaz ise şarja takıp yarım saat kadar bekleyip telefonda hayat belirtisi olup olmadığını kontrol edin.Ayrıca telefonu bilgisayara bağladığınızda bağlantı sesi geliyor mu ve aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor kontrol edin lütfen.

Üst Alt