Lütfen yardım edin!!!
Arkadaşlar bu romu kurmak için xiaomi mi 5s modelindeki telefonumu rootladım ve twrp yükledim. Daha sonra twrp üzerinden rom yükleme rehberini bire bir uyguladım fakat zip dosyası yüzünden(indirirken veya telefona atarken bir şeyler yanlış gitti sanırım) hata verdi.Geri çıkınca mi logosunda takılı kaldı.Ben de fastboot moduna alarak forumdaki fastboot yükleme rehberi üzerinden adımları uyguladım.Mi flash programında fastboot sonlanmıştı ve succesful yazıyordu.Telefona baktığımda ise kapalıydı ve şuan hiçbir tepki vermiyor.Sanki bataryası çıkarılmış gibi.Işık gelmiyor,mi logosu çıkmıyor,recovery veya fastboot moduna da girmiyor.dediğim gibi sanki bataryası çıkarılmış bir cihaz gibi. Çözümü için lütfen yardım edin.
Not

orun için başlık açmayı denedim fakat telefon numarası doğrulaması gerekiyordu.Doğrulama yapmak için kod gönder dedim fakat o sıra doğal olarak telefon kapalıydı.Farklı bir telefona takıp tekrar kod göndermek istedim fakat güvenlik dolayısıyla 24 saat içinde bir kod alma hakkımız varmış.dolayısıyla konuyla ilgili başlık açamıyorum.forumda arkadaşlar veya adminler bu konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.