- Adım
- ilyas
- Cihazım
- oneplus 9R
- Konular
- 10
sadece bu çözdü poco f2 pro teşekkürlerYeni çözüm. Magiskten yükleyiniz
sadece bu çözdü poco f2 pro teşekkürlerYeni çözüm. Magiskten yükleyiniz
Note 9 pro da eu rom safetynet false sorunu bu modülle çözüldü. Bu modül neyi değiştirerek düzeltiyor hocam biliyor musunuz? Hardware off derken donanımsal neyi kapatıyor, başka şeyleri etkiler mi?Yeni çözüm. Magiskten yükleyiniz
Cihazın adını Basic diye değiştiriyor. Tek dezavantajı bu. Donanımsal bir şeyi kapatmıyor endişelenmenize gerek yokNote 9 pro da eu rom safetynet false sorunu bu modülle çözüldü. Bu modül neyi değiştirerek düzeltiyor hocam biliyor musunuz? Hardware off derken donanımsal neyi kapatıyor, başka şeyleri etkiler mi?
Evet şimdi baktım cihaz modeli BASIC olmuşCihazın adını Basic diye değiştiriyor. Tek dezavantajı bu. Donanımsal bir şeyi kapatmıyor endişelenmenize gerek yok
Poco F2 Pro xiaomi.eu stable 12.1.3.0 versiyon sadece bu dosyayı magisk ile yükleyerek çözüm sağlandı. Elinize sağlık.Yeni çözüm. Magiskten yükleyiniz
Hangi işlem fazla veya gereksiz bilmiyorum ama uzun uğraşlar sonucu yapabildiğim yöntem:
-Magiski farklı dosya ismiyle yeniden kurma
-Magisk Hide
-Magisk Hide Props Config modülü
- Termuxdan : su/props/çıkan seçeneklerden 2.yi seçme/yes/reboot
-ardından play Store'un verilerini temizledim ve
Netflix arada yine L3e düşüyor sertifikaları yeniden yükleyip reboot ediyorum düzeliyor kalıcı bir çözümü yok sanırım ama idare ediyor.
Mesajdaki dosyayı deneyiniz. Kalıcı olması gerekiyorYeni çözüm. Magiskten yükleyiniz
Hangi işlem fazla veya gereksiz bilmiyorum ama uzun uğraşlar sonucu yapabildiğim yöntem:
-Magiski farklı dosya ismiyle yeniden kurma
-Magisk Hide
-Magisk Hide Props Config modülü
- Termuxdan : su/props/çıkan seçeneklerden 2.yi seçme/yes/reboot
-ardından play Store'un verilerini temizledim ve
Netflix arada yine L3e düşüyor sertifikaları yeniden yükleyip reboot ediyorum düzeliyor kalıcı bir çözümü yok sanırım ama idare ediyor.
Deneyeyim hocam teşekkür ederim.Mesajdaki dosyayı deneyiniz. Kalıcı olması gerekiyor