Buse S. Yıldız hocam yeni yöntem. Edxposed için kesin çözüm
Rehber - Hidden Core Modülü Kurulumu Ve Aktif İken Chrome Açılmama Sorunu Çözümü
HiddenCore modülü Edxposed yüklendiği zaman safety net'i geçememe sorunu çözmeye yarayan bir modüldür Kurulum: 1- Edxposed'e girin. 2- Sol taraftaki seçeneklerden Settings kısmına basın 3- Alta doğru gidip Framework bölümünden App List Mode'u aktif hale getirin 4- Daha sonra ana ekrana...forum.miuiturkiye.net
Emeğinize sağlık Buse Hocam. Ben de bir çok yöntem denemiş olmama rağmen bir türlü magisk SafetyNeti geçememiştim. Sizin de paylaştığınız Muhammed Hocamın yöntemi ile başarıyla tamamlandı. Her ikinize de teşekkür ediyorum.
Emeğinize sağlık Buse Hocam. Ben de bir çok yöntem denemiş olmama rağmen bir türlü magisk SafetyNeti geçememiştim. Sizin de paylaştığınız Muhammed Hocamın yöntemi ile başarıyla tamamlandı. Her ikinize de teşekkür ediyorum.
Boşuna dememişler "gelecek gençlerin avuçlarının içindedir" diye. Sizlerin güzel bilgileriniz sayesinde bilgilenmiş oluyoruz böylece.Bu ne büyük şeref... Çok sevindim hocam
1.çözüm benim ctsProfile:False hatasını çözdüşabilecek bozukluklardan şahsım, bu konuda çözüm sunan hocalarım
Yeni çözüm. Magiskten yükleyiniz