- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 4
çok faydalı bir uygulama pro versiyonunu alıp farklı makrolarda yapmak lazım 5 az emeğine sağlık hocam
Rica ederim, kesinlikle hocamçok faydalı bir uygulama pro versiyonunu alıp farklı makrolarda yapmak lazım 5 az emeğine sağlık hocam
epey uğraştım... birazda acemiliğimden galiba programa olan. şunun üzerinde hoşuma gitmeyen yerleri değiştirdim;ROOT var ise bunu deneyin.
Gayet güzel görünüyorepey uğraştım... birazda acemiliğimden galiba programa olan. şunun üzerinde hoşuma gitmeyen yerleri değiştirdim;
ekran kapalıyken her durumda(telefon görüşmesinde müdahale etmiyor, sensörden dolayı onu ekledim[test etmedim sadece ayarladım]) 2g ye alıyor. Açılınca wifi bağlı ise hala 2g de kalıyor. Mobil veri bağlı ise ekran açılınca 3g alıyor. Her ikiside kapalı ise 2g de kalıyor.
arama işini gece olduğu için test edemedim. yarın fırsat bulursam onuda test ederim. gerçekten güzel bi paylaşım olmuş böyle bi programdan şimdiye kadar haberim olmadığı için kendimi esefle kınıyorumGayet güzel görünüyor
Hocam ekran görüntüsü vs paylaşma imkanın var mı ben çalıştıramadım bunu toggle networkte indirdim ama orada her hangi bir ayar mı yapmak lazımarama işini gece olduğu için test edemedim. yarın fırsat bulursam onuda test ederim. gerçekten güzel bi paylaşım olmuş böyle bi programdan şimdiye kadar haberim olmadığı için kendimi esefle kınıyorum
uygulamaların yetkilerinde sorun yoksa eğer toogledan ayarı yapınca oluyor. ss i atayım . istersen direk ayarlanmışı atayım yukarıda yazdığımı. 2 dk ya editliyorum ss i mesajaHocam ekran görüntüsü vs paylaşma imkanın var mı ben çalıştıramadım bunu toggle networkte indirdim ama orada her hangi bir ayar mı yapmak lazım
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam özel sohbete gelebilirmisinizben şarj %100 olunca beni uyarması için kendime ait bi tane yaptım uzuuunca titreyip kibar bayan sesi ile kabaca bir şey söylüyor bana
bide ev konumuna girince wifi açıyor, ev konumundan uzaklaşınca wifi kapatıyor. ancak bunda root olmadığı için ekranı açana kadar sorduğu soruyu göremiyorum.
wifi kapatmak için sistem ayarlarını değiştirmek istiyor diye soru soruyor. onu ekranı açmadan göremiyorsunuz. ve konum servisinin de sürekli aktif yüksek doğruluk da olması lazım.
tüm bunlar pile etki ediyor tabi
Eyvvallah hocam saolasınuygulamaların yetkilerinde sorun yoksa eğer toogledan ayarı yapınca oluyor. ss i atayım . istersen direk ayarlanmışı atayım yukarıda yazdığımı. 2 dk ya editliyorum ss i mesaja
ekran kapanınca 2g alma işini uzat. 1.30 dk felan yap ben test için düşürdüm. bişi okurken telefon elınde bazen ekran kapanabiliyor. orda durduk yere değiştirmesin. 30 saniye bende ekran zaman aşımı o yüzden 1.10 yapacağım şimdi. diğerinide 1 saniyeye düşürebilirsin. ekran açılmada tetikliyor çünkü. eğer parmak izi yüz tanıma felan var ise tanıyana kadar aktif olmuş olur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yazdımhocam özel sohbete gelebilirmisiniz