Aynen parlaklık ben de de çalışmıyorHocam şimdi fark ettim. Çağrı geldiğinde otomatik parlak da devre dışı kalıyor. Belki çözüm için bir fikir verir size.
Hocam video ile hem yaptığım makroları hızlıca gösterdim hemde izin ve erişilebilirlik ile ilgili hızlıca bir video hazırladım, videoda da göründüğü gibi bende sorunsuz çalışmakta isterseniz bu şekilde deneyin.Hocam şimdi fark ettim. Çağrı geldiğinde otomatik parlak da devre dışı kalıyor. Belki çözüm için bir fikir verir size.
Hocam video ile hem yaptığım makroları hızlıca gösterdim hemde izin ve erişilebilirlik ile ilgili hızlıca bir video hazırladım, videoda da göründüğü gibi bende sorunsuz çalışmakta isterseniz bu şekilde deneyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Anladım hocam umarım sürüm değişikliği ile çözüme kavuşur problem.Çok teşekkürler hocam. Makro ve ayarlar birebir aynı. Yetkilerde benim fazldan verdiklerim vardı ve ek olarak root yetkisi de vermiştim. Root yetkisini kaldırdım ve yetkileri sizinki ile aynı yapıp denedim fakat yine olmadı.
Öğlen sizinle konuştuktan sonra tasker ile de yapmayı denedim fakat tasker ile de olmadı. Daha önce tasker ile başarılı şekilde yapmıştım. Herhalde benim cihazımın sürümünde bir sıkıntı var. Nasıl olsa yakın zamanda sıkılıp rom değiştiririm. O zaman tekrar deneyeyim.
Rica ederim.Konu için için teşekkürler
İlk sayfalarda kullandığım makroları paylaşmıştım ona bakabilirsiniz.Slm iyi akşamlar hazır şablon varmı acaba kullandığınız bide hangi şablonları kullanıyorsunuz önerebileceğiniz bir makro varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim