Hocam ben xposed kurdum ama şu saati ortaya alma işini bir türlü yapamadım.Sen magisk kullanıyorsun sanırım, herhangi tavsiye edebileceğin bir modül var mıdır?Hic denemedim hocam, xda dan sorabilirsiniz gelistiriciye
[doublepost=1526677978,1526677947][/doublepost]
Dun 7saat küsür verdi o civarda degisiyor 6-8arasi
Malesef kardesm ben magiskten sadece dose modulu kullaniyorum baska birsey yuklemedimAyarlardan hem pil tasarufunu açınca hem de işlemcinin hızını en aza getirince kesinlikle 6-8 saat arası ekran süresi veriyor tabi oyun oynamazsanız.Ben gün içinde gps kullandım , bluetooth ile arabadan müzik dinledim , internette dolaştım yani telefonu yoğun sayılmasada kullandım. 6 buçuk saat ekran süresi aldım bekleme süresi 1 gün 7 saat civarındaydı toplam.Bu işlemci hızını düşürünce cihazda kesinlikle yavaşlama olmuyor ama yoğun grafik isteyen bir oyunda tabi ki yavaşlamalar olur ama dediğim gibi benim bu yaptığım şeylerde kesinlikle yavaşlama söz konusu olmadı.
[doublepost=1526765481,1526765428][/doublepost]
Hocam ben xposed kurdum ama şu saati ortaya alma işini bir türlü yapamadım.Sen magisk kullanıyorsun sanırım, herhangi tavsiye edebileceğin bir modül var mıdır?
Flat style bar modülünü şiddetle tavsiye ediyorum bildirim çubuğunda aklınıza gelebilecek her türlü özelleştirme mevcutturAyarlardan hem pil tasarufunu açınca hem de işlemcinin hızını en aza getirince kesinlikle 6-8 saat arası ekran süresi veriyor tabi oyun oynamazsanız.Ben gün içinde gps kullandım , bluetooth ile arabadan müzik dinledim , internette dolaştım yani telefonu yoğun sayılmasada kullandım. 6 buçuk saat ekran süresi aldım bekleme süresi 1 gün 7 saat civarındaydı toplam.Bu işlemci hızını düşürünce cihazda kesinlikle yavaşlama olmuyor ama yoğun grafik isteyen bir oyunda tabi ki yavaşlamalar olur ama dediğim gibi benim bu yaptığım şeylerde kesinlikle yavaşlama söz konusu olmadı.
[doublepost=1526765481,1526765428][/doublepost]
Hocam ben xposed kurdum ama şu saati ortaya alma işini bir türlü yapamadım.Sen magisk kullanıyorsun sanırım, herhangi tavsiye edebileceğin bir modül var mıdır?
Evet buldum onu saati ortaya almayı da sonradan gördüm çok güzel modül.Destek olmak için pro versiyonunu da aldım.Sağolun tavsiyeniz için.Flat style bar modülünü şiddetle tavsiye ediyorum bildirim çubuğunda aklınıza gelebilecek her türlü özelleştirme mevcuttur
MI 5s Epic 9.5.2.0 stabil
Gerçekten pro versiyonu mükemmel işler çıkarıyor. Miui de pek kullanmıyorum ama yıllardır bir çok cihazimin vazgeçilmez modülü idiEvet buldum onu saati ortaya almayı da sonradan gördüm çok güzel modül.Destek olmak için pro versiyonunu da aldım.Sağolun tavsiyeniz için.
miui arayüzü gerçekten güzel.Yaklaşık 1 senedir xiaomi kullanıyorum.Normalde bu kadar uzun süre hiçbir stock roma dayanamazdımGerçekten pro versiyonu mükemmel işler çıkarıyor. Miui de pek kullanmıyorum ama yıllardır bir çok cihazimin vazgeçilmez modülü idi
Ayarlardan 'always active' tikini aç. Ayrıca old style nexus seçYaptım usta yine aynı kamera calısıyor ama ayardamı sıkıntılı anlıyamadım arka kamera portre çekmiyor. bida hangi apk kullanıyorsunuz.
212.375 aldım geçenlerdeMerhaba,
AnTuTu Benchmark v7.0.7 de telefonu test ettim, sonuçlar ektedir. 209147 puan aldı, 9. sırada)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamlar ayarlar pil sekmesi altında 'ortam ekranı' (bildirim ekranı) ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor bilen var mı?
Bildirim geldiğinde cihazı uyandırıyor