Rom Lineage os mi6 Official

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Batarya performansı. Çok yoğun kullanım.
2 saat WhatsApp tan görüntülü konuşma, ağır oyunları oynamak ile beraber. Kesinlikle harika.

Ekli dosyalar

• Screenshot_Ayarlar_20180507-224535.png
    Screenshot_Ayarlar_20180507-224535.png
    104 KB · Görüntüleme: 37

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
LineageOS'u TWRP'den güncellemek için flashlarken SU ve gapps gibi magisk'i de flashlamak gerekiyor mu?

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,
Official Linageos sürümünü dün Kurmuştum, Batarya performansı aşağıdaki gibidir. Özellikle uygulama çok fazla yükleme yaptım, GPS çoğu zaman kapalı, tasarruf modu kapalı, ekran süresi 3 saat 16 dk,toplam süre 25 saat gibi. Gece şarjım %47 idi, 600 mb dosya indiriyordu, sabah kalktığımda %41 idi. (yaklaşık 8 saat bence gayet makul) performans yeterli. şarj değişken ama çoğu kişiye yeterli gelebilir diye düşünüyorum.Kullanmaya devam edeceğim. Bugün yeni 07052018 official çıkmış. o ne gibi değişiklikler var bilmiyorum, belki yükleyen olursa bilebilirler.
İyi Günler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,
Bugün yeni 07052018 official çıkmış. o ne gibi değişiklikler var bilmiyorum, belki yükleyen olursa bilebilirler.
İyi Günler
Yeni sürümde parmak iziyle ekran açılış hızı iyileştirilmiş diyorlar da ben pek farkedemedim. Yine de parmak iziyle açılırken sorun yok, yeterince hızlı. Sadece ekran parlaklığı MIUI'daki gibi tam ayarını tutturamıyor. MIUI'da bu mükemmel çalışıyordu.

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Romu kurmak için format data yani tüm cihazı sıfırlama şart mı? Değil se şuan epic den çıkıp kuracağım

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Şart gibi ScoRPion. yoksa sıkıntılar çıkıyor diye biliyorum, ayrıca temiz kurulum herşeyden daha iyidir..
[doublepost=1525784342,1525784177][/doublepost]
Yeni sürümde parmak iziyle ekran açılış hızı iyileştirilmiş diyorlar da ben pek farkedemedim. Yine de parmak iziyle açılırken sorun yok, yeterince hızlı. Sadece ekran parlaklığı MIUI'daki gibi tam ayarını tutturamıyor. MIUI'da bu mükemmel çalışıyordu.
Parmak hızı dediğiniz gibi bence de yeterince hızlı. Ekran parlaklığı anlık değişimler yapmıyor belirli bir zamanlaması var. O konu da problem değil sanki

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Şart gibi ScoRPion. yoksa sıkıntılar çıkıyor diye biliyorum, ayrıca temiz kurulum herşeyden daha iyidir..
[doublepost=1525784342,1525784177][/doublepost]
Parmak hızı dediğiniz gibi bence de yeterince hızlı. Ekran parlaklığı anlık değişimler yapmıyor belirli bir zamanlaması var. O konu da problem değil sanki
O zaman haftasonu nu beklemem gerekicek, o zaman da Rr atarım herhal

Birde custom kernel kurmayı düşünüyorum ama, sıkıntı olur mu acaba, öneriyorlar xda dakiler

Langsuyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Kamera uygulaması çift kamerayla uyumlu değil gibi geldi bana batarya olarak 9.5.6 ile bir farkını da hissedemedim kişisel olarak. Sistem performansı gayet iyi ama ne yalan söyleyeyim miui gibi değil çok kendine bağlayamadı beni lineageden daha olduğunu düşündüğünüz bir rom var mıdır arkadaşlar denemek isterim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
O zaman haftasonu nu beklemem gerekicek, o zaman da Rr atarım herhal
çok tema vs gibi görsel lazım değilse Pixel exp. AospExtended-v4.6,gibi diğer custom romlardan en güzeli, sadesi, ısınmayanı, şarjı çok gideni ve stabili Lineage Os 15.1 dir. :)

Üst Alt