- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Mi 6, Mi A3
- Konular
- 7
Bende "araçlar/yönetime bildir" çıkıyor sadeceAraçlar /düzenle
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende "araçlar/yönetime bildir" çıkıyor sadeceAraçlar /düzenle
Bu sürüm LineageOS'ta tema menüsü yok. Launcher ile farklı temalar oluşturabilirsiniz.Temalar sıkıntı romda, bazı şeyler etkin olmuyor vs. Rr de de böyleydi, Oreo da hepsi aynı sanırım sıkıntılı tema, uygulaması vs. En son adamakıllı 6.0 Android de kullanmıştım cyanogenmod u
Substratum var tema kurmak için, ondan bahsediyorum, cm13 den sonra sanırım hepsi stock tema uygulamasını kaldırdıBu sürüm LineageOS'ta tema menüsü yok. Launcher ile farklı temalar oluşturabilirsiniz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama bu hata da Rr romunda idim sanırım, bunda belki yokturSubstratum var tema kurmak için, ondan bahsediyorum, cm13 den sonra sanırım hepsi stock tema uygulamasını kaldırdı
Şöyle bir hata var mesela, bir tema uyguladıktan sonra Instagram da mesajlardan resim atamıyorum, uygulama durdu diyor, eski trmaya dönsem.de aynı, tamamen tekrar romu atmadan düzelmiyor, ayrıca tema uygualamadığım Bir başka yan Instagram uygulamam da da aynı şekilde hata veriyor, ilginç
Evet, camera2api etkinleştirildikten sonra Gcam kullanılabiliyor.Google kamera kurabiliyor musunuz Roma?
Kameranın içinden bir kısım mıydı bu dediğiniz , yoksa başka mı?Evet, camera2api etkinleştirildikten sonra Gcam kullanılabiliyor.
Google kameranın çalışması için gerekli bir ayar. Magisk içinden camera2 yazarak indirebilirsiniz.Kameranın içinden bir kısım mıydı bu dediğiniz , yoksa başka mı?