Rom Lineage os mi6 Official

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Yükledik şimdi, bakalım şarj ve performans nasıl olacak, takılma, p.düşüklüğü vs var mı yazarım, Official olması çok iyi oldu valla, bekliyordum :)
[doublepost=1525687078,1525682475][/doublepost]Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 saattir hem şarjda hemde program yüklüyorum ama herhangi bir Isınma problemi görmedim, Parmak izi gayet iyi çalışıyor, Wifi,bluetooth,mobil ağ,hotspot, çift tıklama, bildirim gelmeme, geçiş efektlerinde takılma, kamera (google) problemi gibi hiçbir rahatsızlık verici problemle karşılaşmadım, NFC Kullanmadım henüz, Nerdeyse miui 9 kadar akıcı diyebilirim, şarj konusunda şu anda yorum yapamam, biraz kullanayım daha sonra onu da yazarım, Farklı deneyim isteyenler çekinmesinler.. :)

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Temalar sıkıntı romda, bazı şeyler etkin olmuyor vs. Rr de de böyleydi, Oreo da hepsi aynı sanırım sıkıntılı tema, uygulaması vs. En son adamakıllı 6.0 Android de kullanmıştım cyanogenmod u

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Temalar sıkıntı romda, bazı şeyler etkin olmuyor vs. Rr de de böyleydi, Oreo da hepsi aynı sanırım sıkıntılı tema, uygulaması vs. En son adamakıllı 6.0 Android de kullanmıştım cyanogenmod u
Bu sürüm LineageOS'ta tema menüsü yok. Launcher ile farklı temalar oluşturabilirsiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Bu sürüm LineageOS'ta tema menüsü yok. Launcher ile farklı temalar oluşturabilirsiniz.

Substratum var tema kurmak için, ondan bahsediyorum, cm13 den sonra sanırım hepsi stock tema uygulamasını kaldırdı

Şöyle bir hata var mesela, bir tema uyguladıktan sonra Instagram da mesajlardan resim atamıyorum, uygulama durdu diyor, eski trmaya dönsem.de aynı, tamamen tekrar romu atmadan düzelmiyor, ayrıca tema uygualamadığım Bir başka yan Instagram uygulamam da da aynı şekilde hata veriyor, ilginç
[doublepost=1525700089,1525698815][/doublepost]
Substratum var tema kurmak için, ondan bahsediyorum, cm13 den sonra sanırım hepsi stock tema uygulamasını kaldırdı

Şöyle bir hata var mesela, bir tema uyguladıktan sonra Instagram da mesajlardan resim atamıyorum, uygulama durdu diyor, eski trmaya dönsem.de aynı, tamamen tekrar romu atmadan düzelmiyor, ayrıca tema uygualamadığım Bir başka yan Instagram uygulamam da da aynı şekilde hata veriyor, ilginç
Ama bu hata da Rr romunda idim sanırım, bunda belki yoktur

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
darısı resurrection remix in basina

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Google kamera kurabiliyor musunuz Roma?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Son düzenleme:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Kameranın içinden bir kısım mıydı bu dediğiniz , yoksa başka mı?
Google kameranın çalışması için gerekli bir ayar. Magisk içinden camera2 yazarak indirebilirsiniz.

Üst Alt