- Adım
- Mücahit
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 1
Dolby atmos a birşey diyebilecek varmı?Kameranın içinden bir kısım mıydı bu dediğiniz , yoksa başka mı?
Birde Dolby atmos kurulabiliyor mu, deneyen varmı
Yeni sürümde parmak iziyle ekran açılış hızı iyileştirilmiş diyorlar da ben pek farkedemedim. Yine de parmak iziyle açılırken sorun yok, yeterince hızlı. Sadece ekran parlaklığı MIUI'daki gibi tam ayarını tutturamıyor. MIUI'da bu mükemmel çalışıyordu.Merhaba arkadaşlar,
Bugün yeni 07052018 official çıkmış. o ne gibi değişiklikler var bilmiyorum, belki yükleyen olursa bilebilirler.
İyi Günler
Parmak hızı dediğiniz gibi bence de yeterince hızlı. Ekran parlaklığı anlık değişimler yapmıyor belirli bir zamanlaması var. O konu da problem değil sankiYeni sürümde parmak iziyle ekran açılış hızı iyileştirilmiş diyorlar da ben pek farkedemedim. Yine de parmak iziyle açılırken sorun yok, yeterince hızlı. Sadece ekran parlaklığı MIUI'daki gibi tam ayarını tutturamıyor. MIUI'da bu mükemmel çalışıyordu.
O zaman haftasonu nu beklemem gerekicek, o zaman da Rr atarım herhalŞart gibi ScoRPion. yoksa sıkıntılar çıkıyor diye biliyorum, ayrıca temiz kurulum herşeyden daha iyidir..
[doublepost=1525784342,1525784177][/doublepost]
Parmak hızı dediğiniz gibi bence de yeterince hızlı. Ekran parlaklığı anlık değişimler yapmıyor belirli bir zamanlaması var. O konu da problem değil sanki
çok tema vs gibi görsel lazım değilse Pixel exp. AospExtended-v4.6,gibi diğer custom romlardan en güzeli, sadesi, ısınmayanı, şarjı çok gideni ve stabili Lineage Os 15.1 dir.O zaman haftasonu nu beklemem gerekicek, o zaman da Rr atarım herhal