Yardım KVK teknik servis

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,cihazımı ghost touch probleminden dolayı kvk bakırkoye dün göndermiştim lakin şimdi Mi Yüksek Seviye Onarim Merkezimizde şeklinde bir ibare ile karşılaştım cihazımı kvk haricinde bir teknik servisemi aktardılar acaba bilgisi olan aktarırsa sevinirim.
Bu arada cihazım kvk-cepport/miuiforum
ekran görüntüsü ekte yeralmaktadır.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38 KB · Görüntüleme: 126

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
evet dediklerinizden bu anlaşılıyor kvk tamam beni köprü olarak kullanın ama her cihaz başına şu kadar alırım demiş oluyor buda resmen yasa dışı .. valla şaka gibi .. kvk dan gelen servis fişlerini sakın atmayın bence ..

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
bana da öyle geliyor. bu durumun btk ya şikayet edilmesi halinde çözüleceğini düşünüyorum ben. bende şu an cihaz yok ama dikkat ettiyseniz artık deltalı cihazlar pek satılmıyor xiaomilerde yada ben görmedim. baktılar insanlar kvk ismine yöneliyorlar ekstra para geliyor ordan devam.

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
bana da öyle geliyor. bu durumun btk ya şikayet edilmesi halinde çözüleceğini düşünüyorum ben. bende şu an cihaz yok ama dikkat ettiyseniz artık deltalı cihazlar pek satılmıyor xiaomilerde yada ben görmedim. baktılar insanlar kvk ismine yöneliyorlar ekstra para geliyor ordan devam.

evet olayın özeti bu

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
ben bu durumu bizzat kvk yı arayarak sordum gittigidiyor üzerinden aldığım cihaz için. bana kvk nın söylediği şu cihazınız bize geldiğinde biz hiç müdahale bile etmeden direk evo firmasına yönlendiriyoruz dediler. zaten gönderen kişilerin de mesajları bu yönde. yani kvk ismi fazla para almak için kullanılıyor . insanlar zannediyor ki cihaz arıza yaptığında kvk bakacak ama iş başka tabi. kvk müşteri hizmetlerini arayarak dediğimin doğru olduğunu duyabilirsiniz. aslında bu durumun btk ya şikayet edilmesi lazım.

Türkiye'de Xiaomi telefonların yedek parçalarının orijinal parçalarını bulunduran tek servis Xiaomi'nin distribütörü Evofone'dur.
Diğer tüm servisler cihaza ya yazılım konusunda müdahale ediyorlar ya da yan sanayi ürünler kullanıyorlar. Yapamıyacaklarsa da doğrudan Evofone'a yönlendiriyorlar.

Bunu ben de çok araştırdım ve olay böyle.

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Türkiye'de Xiaomi telefonların yedek parçalarının orijinal parçalarını bulunduran tek servis Xiaomi'nin distribütörü Evofone'dur.
Diğer tüm servisler cihaza ya yazılım konusunda müdahale ediyorlar ya da yan sanayi ürünler kullanıyorlar. Yapamıyacaklarsa da doğrudan Evofone'a yönlendiriyorlar.

Bunu ben de çok araştırdım ve olay böyle.
Merhaba,

Bende araştırma ile kalmayarak direk içine girmiştim yaklaşık 6-7 ay önce. Cihazım Redmi Note 4 ( Snap ). Ben toplamda 3 cihaz ve 2 BN43 Batarya değiştirmiş biri olarak yorumlarımı yazıyorum. Orijinal derken parantez açılması kanaatindeyim. Bütün firmaları aradım hepsi ile görüştüm, kimse cihazımın orijinal bataryasını bulamadı. ( Servis orjinali ) Orijinal konusuna değinecek olursam, Türkiye de Servis Orijinali değilde 1 . Sınıf bataryalar mevcut. Orijinal diyerek aldığım bataryalar orijinal değil 1 sınıf bataryalardı. Ve bunları bana orijinal diyerekten sattılar.

Yani şunu demek istiyorum, ben bu sorunları yaşarken Evofone bana Servis Orijinali bataryanın olmadığını ve bulunamayacağını belirtti.

Şuan Resmi Distribütörü olduğundan durum değişti mi bilemiyorum. Ama şahsen ben kendim bir daha asla Türkiye den orijinal adı altında batarya almam da yaptırmamda.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
10 gün önce kvk bakırköy teslim ettiğim cihaz evobtye gönderilmiş. kvk sadece aracı görevi görüyor anlaşılan. umarım cihaz sağlam gelir.

Oyla:

Apocalyptica

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fehmi
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
4
Yazdıklarınızı okurken gulermisin ağlarmısın diyorum...

2 Hafta once cepportdan a2 lite aldım. siyah yerlerinde ekranın solma var fotolarında ekledim.

Yardım - Mi a2 lite ekran

Kvk ya gondermeye korkuyorum süründürecekler diye. Normalde telefonu göndermem ve yenisinin gelmesi lazım

Bu olanlar bence ülkenin gelişmişliği ile alakalı...

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
demek ki yazılanların hepsi de doğru. Bu durumda Kvk ismi ile daha fazla para alınıyor güya güvenilir firma imajı ile . Siz hangi firmadan aldınız hocam cihazınızı ?

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Hocam cihazı yukkodan aldım kvk garanti yazıyordu. Sorguladım kvk imei doğruladı.
demek ki yazılanların hepsi de doğru. Bu durumda Kvk ismi ile daha fazla para alınıyor güya güvenilir firma imajı ile . Siz hangi firmadan aldınız hocam cihazınızı ?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
Hocam cihazı yukkodan aldım kvk garanti yazıyordu. Sorguladım kvk imei doğruladı.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kvk ismi bence insanları yanıltmak için kullanıyor fazla para alınıyor. siz kvk ya sormadınız mı bir cihazın aynı anda iki firmadan garantisi nasıl olur diye. kvk yı şikayet edin bence ilgili bakanlığa. çünkü siz gibi herkes kvk ismine güvenerek fazla para verdi ama kvk cihazlara bakmıyor :D

Oyla:
Üst Alt