Yardım KVK teknik servis

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,cihazımı ghost touch probleminden dolayı kvk bakırkoye dün göndermiştim lakin şimdi Mi Yüksek Seviye Onarim Merkezimizde şeklinde bir ibare ile karşılaştım cihazımı kvk haricinde bir teknik servisemi aktardılar acaba bilgisi olan aktarırsa sevinirim.
Bu arada cihazım kvk-cepport/miuiforum
ekran görüntüsü ekte yeralmaktadır.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38 KB · Görüntüleme: 126

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Xiaomi'nin Türkiye'de resmi bir birimi yokki onarım birimi olsun. Bu iş hb da satılan turkiye garantili etiketli cihaz durumuna benziyor. Mi A1 kvk servise giden cihaz Evoya gitmişti. KVK açıkça xiaomilerin Evo da yapıldığını söylemiş.

bu iş resmen tüketiciyi dolandırmaktan farksız kvk bu şekilde topuğuna sıkar başkada bir şey olmaz

Oyla:

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
bu iş resmen tüketiciyi dolandırmaktan farksız kvk bu şekilde topuğuna sıkar başkada bir şey olmaz
Birde fazladan 150 tl para verdik kvk garantisine güvenip aldık telefonu. Birdaha asla xiaomi bulaşmam. mi a2 alacaktım. lg g6 ucuz bulursam onu alacağım.

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Birde fazladan 150 tl para verdik kvk garantisine güvenip aldık telefonu. Birdaha asla xiaomi bulaşmam. mi a2 alacaktım. lg g6 ucuz bulursam onu alacağım.

Xiaomi ülkemize girdi. Evofone üzerinden servis ağlarını genişletecek. Mi Shopların açılışının ardından Mi Servislerini de yavaş yavaş göreceğiz İnşallah.

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
Kvk diye satılan hiç bir cihaza kvk servisi bakmıyor. Isteyen kvk yı arayıp teyit edebilir

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Kvk diye satılan hiç bir cihaza kvk servisi bakmıyor. Isteyen kvk yı arayıp teyit edebilir

Benim bildiğim kvk sadece yazılım işlerine bakıyor. Donanımsal bir sıkıntı olduğu zaman cihaz Evofone'a gönderiliyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Benim bildiğim kvk sadece yazılım işlerine bakıyor. Donanımsal bir sıkıntı olduğu zaman cihaz Evofone'a gönderiliyor.
Bu bilginizin kaynağını öğrenebilir miyiz?

KVK'lı olarak satılan iki farklı tür cihaz var.

Birincisi Evo tarafından ithal edilerek piyasaya sürülen ve hepsiburada, a101 vb. platformlar üzerinden satılan cihazlar. Bu cihazlarda KVK yazmasına rağmen KVK bu cihazlarla ilgilenmiyor ve teslim edildikten hemen sonra Evo servislerine gönderiliyor.

İkinciler ise gerçek KVK'lı olanlar. Ağırlıklı olarak Gittigidiyor üzerinden satılan bu cihazları KVK'ya teslim etmeniz halinde servis işlemlerini KVK bizzat kendisi yürütüyor ve bu cihazların Evo ile hiç bir bağlantıları bulunmuyor.

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Bu bilginizin kaynağını öğrenebilir miyiz?

KVK'lı olarak satılan iki farklı tür cihaz var.

Birincisi Evo tarafından ithal edilerek piyasaya sürülen ve hepsiburada, a101 vb. platformlar üzerinden satılan cihazlar. Bu cihazlarda KVK yazmasına rağmen KVK bu cihazlarla ilgilenmiyor ve teslim edildikten hemen sonra Evo servislerine gönderiliyor.

İkinciler ise gerçek KVK'lı olanlar. Ağırlıklı olarak Gittigidiyor üzerinden satılan bu cihazları KVK'ya teslim etmeniz halinde servis işlemlerini KVK bizzat kendisi yürütüyor ve bu cihazların Evo ile hiç bir bağlantıları bulunmuyor.
hocam kök salmış bir firmanın rakip firmaya taviz vermesi biraz saçma değilmi?
(telefonum evobt garantili kvk daha iyi ona gönderdim hata yaptım galiba..)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam kök salmış bir firmanın rakip firmaya taviz vermesi biraz saçma değilmi?
(telefonum evobt garantili kvk daha iyi ona gönderdim hata yaptım galiba..)

Bana da pek mantıklı gelmiyor hocam ama Evo üzerinden alınan cihazları KVK direk Evo'ya gönderiyor ve işlemleri Evo yapıyor. Keşke daha sağlam bir yerden alsaymışsınız cihazı. :(

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Bana da pek mantıklı gelmiyor hocam ama Evo üzerinden alınan cihazları KVK direk Evo'ya gönderiyor ve işlemleri Evo yapıyor. Keşke daha sağlam bir yerden alsaymışsınız cihazı. :(
hocam ilk deneyimimdi...bir daha öyle bir hata yapmıyacağım :((

Oyla:
Üst Alt