Yardım KVK teknik servis

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,cihazımı ghost touch probleminden dolayı kvk bakırkoye dün göndermiştim lakin şimdi Mi Yüksek Seviye Onarim Merkezimizde şeklinde bir ibare ile karşılaştım cihazımı kvk haricinde bir teknik servisemi aktardılar acaba bilgisi olan aktarırsa sevinirim.
Bu arada cihazım kvk-cepport/miuiforum
ekran görüntüsü ekte yeralmaktadır.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38 KB · Görüntüleme: 126

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Xiaomi ülkemize girdi. Evofone üzerinden servis ağlarını genişletecek. Mi Shopların açılışının ardından Mi Servislerini de yavaş yavaş göreceğiz İnşallah.
webteknoda yazan yazıya göre daha adımını bile atmamış.(yanlış anlamadıysam). Evonun namı her yerde benim işim düşmedi ama insan şüpheleniyor. 4 5 yılda bir telefon değiştiriyorum. Sağlam birşey alıp kullanmak en iyisi.

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
hocam kök salmış bir firmanın rakip firmaya taviz vermesi biraz saçma değilmi?
(telefonum evobt garantili kvk daha iyi ona gönderdim hata yaptım galiba..)
evofonun yaptığı tam bir saçmalık.xiaominin sitesinde türkiye seçeneği bile yok.

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum harbiden çok ilginç olaylar yaşanıyor ben ilk defa bu şekilde işleyen bir garanti sistemi gördüm kvk ysa kvk dır ,deltaysa delta, teleservice se teleservice dir yani oradan oraya cihazmı yollanır ben ve benim gibi binlerce kişi kvk servisi tercih etmesinin nedeni daha güvenilir olmasıdır aksi halde kim gider 200-300 tl fark ödeyip kvk cihaz satın alır cihazları oradan oraya gönderip tabiri yerindeyse şebeke kurulursa bunun adı nitelikli dolandırıcılık ve aldatmaya girer kvk bu işten çok zararlı çıkar hemde çok..

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum harbiden çok ilginç olaylar yaşanıyor ben ilk defa bu şekilde işleyen bir garanti sistemi gördüm kvk ysa kvk dır ,deltaysa delta, teleservice se teleservice dir yani oradan oraya cihazmı yollanır ben ve benim gibi binlerce kişi kvk servisi tercih etmesinin nedeni daha güvenilir olmasıdır aksi halde kim gider 200-300 tl fark ödeyip kvk cihaz satın alır cihazları oradan oraya gönderip tabiri yerindeyse şebeke kurulursa bunun adı nitelikli dolandırıcılık ve aldatmaya girer kvk bu işten çok zararlı çıkar hemde çok..

Siz merak etmeyin. Bünyemizde yeterli donanıma sahip olmadığımız için gönderildi derler birşey de yapamazsınız. Minareyi çalan kılıfını hazır etmez mi hiç smoking~~

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum EVOlu cihazlar transfer edilmiş genelde bu garibime gitti sadece

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
hocam telefonunuz evoya gittiyse gönderdiğiniz gibi beklemeyin :D

yok ya evoya gitmedi henuz giderse o zaman endişelenebilirim :) ama yollamadan once net fotolarını çektim cihazım sıfır ayarında yolladım servise

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
ben bu durumu bizzat kvk yı arayarak sordum gittigidiyor üzerinden aldığım cihaz için. bana kvk nın söylediği şu cihazınız bize geldiğinde biz hiç müdahale bile etmeden direk evo firmasına yönlendiriyoruz dediler. zaten gönderen kişilerin de mesajları bu yönde. yani kvk ismi fazla para almak için kullanılıyor . insanlar zannediyor ki cihaz arıza yaptığında kvk bakacak ama iş başka tabi. kvk müşteri hizmetlerini arayarak dediğimin doğru olduğunu duyabilirsiniz. aslında bu durumun btk ya şikayet edilmesi lazım.

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
kvk itiraf ediyor yani öylemi :) resmen komedi ...

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
evet aynen öyle dedi müşteri hizmetlerindeki görevli. o zaman millet kvk almak yerine delta garantili alır öyle değil mi ? burada kvk isim hakkını kullandırıyor bence

Oyla:
Üst Alt