Yardım KVK teknik servis

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,cihazımı ghost touch probleminden dolayı kvk bakırkoye dün göndermiştim lakin şimdi Mi Yüksek Seviye Onarim Merkezimizde şeklinde bir ibare ile karşılaştım cihazımı kvk haricinde bir teknik servisemi aktardılar acaba bilgisi olan aktarırsa sevinirim.
Bu arada cihazım kvk-cepport/miuiforum
ekran görüntüsü ekte yeralmaktadır.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38 KB · Görüntüleme: 126

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
kvknın evobtye göndermesi biraz saçma değilmi? rakip firmalara neden gönderiyorsunki anlamadım :D
+(evobt garantili telefonum ses entegresi diye kvkye yolladım inş evobtye yollamazlar haha--haha--)

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
sevgili cantara dostum cok tesekkurler dusunmeniz bile yeterli problem yasarsam size pm ile yazacagim tekrar ilginize tesekkur ederim varolun.

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
sevgili cantara dostum cok tesekkurler dusunmeniz bile yeterli problem yasarsam size pm ile yazacagim tekrar ilginize tesekkur ederim varolun.
hocam siz teknik servise eldenmi verdiniz yoksa kargoylamı?
kargoyla ise form kodu size verildimi?

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
hocam siz teknik servise eldenmi verdiniz yoksa kargoylamı?
kargoyla ise form kodu size verildimi?

ben mng ile pazartesi gunu gonderdim sali teslim alindi form kodu yok lakin imei ile sorgulama yaptigimda yukarida paylastigim fotodaki gibi bir ibare ile karsilastim siz cihazinizi kvk bakirkoyemi yolladiniz ?

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
ben mng ile pazartesi gunu gonderdim sali teslim alindi form kodu yok lakin imei ile sorgulama yaptigimda yukarida paylastigim fotodaki gibi bir ibare ile karsilastim siz cihazinizi kvk bakirkoyemi yolladiniz ?
evet hocam bakırköydekini yolladım fakat ben sorgulayamıyorum.. sitesinde form kodunu istiyor :(

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
ne gibi hata kodu veriyor bende imei noyu girince direk bilgileri veriyor

Oyla:

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
snatcher hocam verdiğiniz KVK servisinde Xiaomi konusunda uzman teknik personel yoksa başka bir KVK'ya yönlendirmiş olabilirler. Yarın hatırlatırsanız Cepport ile iletişime geçip durumu net olarak öğrenelim.

Ancak cihazın Evo'ya gitmediğini kesin olarak söyleyebilirim. :)

asim03 intellicell bildiğim kadarıyla artık atıl durumda. Sadece eskiden kalan LG cihazlar için açık. Cepport içerisinde faal bir servis bulunmuyor.

Servisten çekilmeleri çok iyi olmuş keşke aynısını Evo'da yapsa.tuketici hakem heyetlerinde uğraşmaktan yaşlandık.delta'da çok iyi olmasa da yinede 1 tık iyi diğer paralel ithalatcilardan. Cepport yine de alışkanlıklardan vazgeçmemiş KVK teknik servis olmuş Evo teknik servis :) yüksek seviye servise bak be :)

Oyla:

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Cihazınız miui türkiye teknik servise gönderilmiş bende mi max 2 cihazımı daha 2 gun önce garantiden aldım miui türkiye servis faturası geldi kvk dan ayrı bir servis ama işinin ehli bir servis merak etmeyin
Xiaomi'nin Türkiye'de resmi bir birimi yokki onarım birimi olsun. Bu iş hb da satılan turkiye garantili etiketli cihaz durumuna benziyor. Mi A1 kvk servise giden cihaz Evoya gitmişti. KVK açıkça xiaomilerin Evo da yapıldığını söylemiş.

Oyla:
Üst Alt