- Adım
- Yusuf Arslan
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 27
08.05.2018 Tarihinde MNG Kargo ile göndermiş olduğum Redmi 5 Plus cihazım 17.05.2018 tarihi itibariyle cihazım hala tamir edilememiştir.
Cihazı Garantiye Gönderme Sebebim: cepport'dan almış olduğum cihazım bana bootloader kilidi açık olarak geldiği için bilgisayara bağlayarak bootloader kildini kapatmam sonucu cihazım soft brick olmuştur. Cihazımın brick olmasının sebebi bl kilidi kapalı china cihazlara global rom kurulamamasıdır.
KVK Müşteri temsilcileri daha önceki konumda da söylediğim gibi bilgisiz ve ilgisiz.
KVK Müşteri temsilcisinin bana belirttiği; !BURAYA DİKKAT! cihazım Xiaomi yetkili servisine gönderilmiş!? Xiaomi yetkili servisi Türkiye'de yok diyorum, bilmiyorum öyle yazıyor diyor.
Bu ne oluyor? Yetkili, bilgili ve daha önce bu durumu yaşamış kişilerden yardım bekliyorum.
KVK Online Cihaz Takip
Cihaz Durumu: İşlem Görüyor - Başka Şirketin Merkezine Gönderildi
Garanti Durumu:
Garanti Dahili
Departman Statüsü: İşlem Görüyor - Başka Şirketin Merkezine Gönderildi
Fiyat Onay Açıklama:
Fatura Bilgisi: 0 TL
Aynı zamanda 32GB cihazım 64gb girilmiş.
Cihazı Garantiye Gönderme Sebebim: cepport'dan almış olduğum cihazım bana bootloader kilidi açık olarak geldiği için bilgisayara bağlayarak bootloader kildini kapatmam sonucu cihazım soft brick olmuştur. Cihazımın brick olmasının sebebi bl kilidi kapalı china cihazlara global rom kurulamamasıdır.
KVK Müşteri temsilcileri daha önceki konumda da söylediğim gibi bilgisiz ve ilgisiz.
KVK Müşteri temsilcisinin bana belirttiği; !BURAYA DİKKAT! cihazım Xiaomi yetkili servisine gönderilmiş!? Xiaomi yetkili servisi Türkiye'de yok diyorum, bilmiyorum öyle yazıyor diyor.
Bu ne oluyor? Yetkili, bilgili ve daha önce bu durumu yaşamış kişilerden yardım bekliyorum.
KVK Online Cihaz Takip
Cihaz Durumu: İşlem Görüyor - Başka Şirketin Merkezine Gönderildi
Garanti Durumu:
Garanti Dahili
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Departman Statüsü: İşlem Görüyor - Başka Şirketin Merkezine Gönderildi
Fiyat Onay Açıklama:
Fatura Bilgisi: 0 TL
Aynı zamanda 32GB cihazım 64gb girilmiş.
Son düzenleme: