- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 24
Fırsat bulursa yapar o zamanBöyle cevap geldi bana![]()
Fırsat bulursa yapar o zamanBöyle cevap geldi bana![]()
hocam brick olacagini sanmiyorum sweet/in farkindan dolayiarkadaşlar bir sorum olacak aslında araştırdım ama sizinde bilgilerinize ihtiyacım var. bir rom atacağım. rom sweet için yazılmış ve scriptti de buna göre yazılmış. bat dosyası içerisinde dirty ve updater bat dosyaları var. ben ilk kurulum yapacağımda dirty yapmam lazım. sorum şu ki ben yüklemek istediğimde hatta yüklediğimde baya kasıntı var. acaba script dosyası içerisindeki cihaz sorgulamada sweet olan kodu in ekleyip sweetin yaptığım için bu sorunu alıyor olabilir miyim. sweet olarak yüklemek istesem cihaz brick olur mu? rom note 10 pro için yazılmış bu kesin. istenirse twrp veya orangefox ile de yüklenebiliyor. sizin öneriniz nedir. yapay zekalar sorun olmaz in ekini ekleme scripti bozarsın diyorlar kararsız kaldım
Hangi sürümü ve kernel?Son dönemdeki tüm romları kurdum kullandım. Şu an benim için pixelos,un satabilliği vazgeçilmez durumda.
Sade, hafif, hızlı, sorunsuz...
Son sürüm strix kernel...Hangi sürümü ve kernel?
Birilerinin canı sıkılmışHangi sürümü ve kernel?
A15 yükleyeceğimBu arada yakın zamanda güncelleme gelir PixelOS için. Temiz kurulum yapacak olan varsa beklesin bence![]()
A16'nın neyini beğenmedin kiA15 yükleyeceğim![]()
Valla telefonu bile tam kurmadım ana sayfa falan düzenlemeden kullanıyorum. Bir an önce çıksın diye beklemedeyim. Umarım bundan daha stabil olurda bi daha rom falan aramayız.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.cupid için biraz bekleyeceğiz anlaşılan.