Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 209K

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Onunda bir yolunu bulurlar. Yazılımsal olarak belki bir açık bulup yaparlar. Ama dediğiniz gibi donanımsal ise yazılımsal olarak yapılabilecek bir şey yok. Telefon bu halde bile çoğu yerde çekmiyor 5 g olsa ne olacak. Mevcut limitler sınırsız olmadığı sürece 5 olsa ne olmasa ne. 20 gb internet video, surf vs kısa süreli kullanımlarda bile ay sonunu zor getiriyor.
hocam yazılımsal olacak iş değil. direkt donanım bu. sd 732g nin 5G desteği yok. o zaman yazılımla işlemciyi de sd 8 elite falan yapalım oluyorsa madem 😄

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
yazılım ile halledilemeyecek şey yoktur. anlayan biri başlasın olmazsa sonra vazgeçsin:D

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
11
Son dönemdeki tüm romları kurdum kullandım. Şu an benim için pixelos,un satabilliği vazgeçilmez durumda.

Sade, hafif, hızlı, sorunsuz...

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
11

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260402-013809_Pixel Launcher.png
    Screenshot_20260402-013809_Pixel Launcher.png
    922,1 KB · Görüntüleme: 20

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
arkadaşlar bir sorum olacak aslında araştırdım ama sizinde bilgilerinize ihtiyacım var. bir rom atacağım. rom sweet için yazılmış ve scriptti de buna göre yazılmış. bat dosyası içerisinde dirty ve updater bat dosyaları var. ben ilk kurulum yapacağımda dirty yapmam lazım. sorum şu ki ben yüklemek istediğimde hatta yüklediğimde baya kasıntı var. acaba script dosyası içerisindeki cihaz sorgulamada sweet olan kodu in ekleyip sweetin yaptığım için bu sorunu alıyor olabilir miyim. sweet olarak yüklemek istesem cihaz brick olur mu? rom note 10 pro için yazılmış bu kesin. istenirse twrp veya orangefox ile de yüklenebiliyor. sizin öneriniz nedir. yapay zekalar sorun olmaz in ekini ekleme scripti bozarsın diyorlar kararsız kaldım

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
arkadaşlar bir sorum olacak aslında araştırdım ama sizinde bilgilerinize ihtiyacım var. bir rom atacağım. rom sweet için yazılmış ve scriptti de buna göre yazılmış. bat dosyası içerisinde dirty ve updater bat dosyaları var. ben ilk kurulum yapacağımda dirty yapmam lazım. sorum şu ki ben yüklemek istediğimde hatta yüklediğimde baya kasıntı var. acaba script dosyası içerisindeki cihaz sorgulamada sweet olan kodu in ekleyip sweetin yaptığım için bu sorunu alıyor olabilir miyim. sweet olarak yüklemek istesem cihaz brick olur mu? rom note 10 pro için yazılmış bu kesin. istenirse twrp veya orangefox ile de yüklenebiliyor. sizin öneriniz nedir. yapay zekalar sorun olmaz in ekini ekleme scripti bozarsın diyorlar kararsız kaldım
Hocam clean flash gibi bir seçenek yok mu? Dirty flash eski rom üzerine yüklemek anlamında. Verileri silmiyor.

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Var ama işte fatboottan atınca kasıyor acaba twrpden mi atsam diyorum. Belki fatboottan script uymadığı için yavaşlıyordur. Ben sweet yazan yeri nolur nolmaz diye sweetin yapıp kuruyorum

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
H.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan tekrar ilk 60 hz yapıp sonra 120hz yapınca düzeliyor.
Cupid için HyperOS 3 çıktı. Bakalım port ne zaman gelir :)

Üst Alt