- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 2
Spotify için istemiştim sadece youtube için değilmi bu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Spotify için istemiştim sadece youtube için değilmi bu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
H.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan tekrar ilk 60 hz yapıp sonra 120hz yapınca düzeliyor.Gerçekten güzeldi hocam ama değiştirdim TRM 14.0.4 Taiwan yükledimCustomiuizer kullanmayı özlemişim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocamH.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan tekrar ilk 60 hz yapıp sonra 120hz yapınca düzeliyor.
Teşekkürler hocam
Cupid için global Hyper OS 3 çıkmasını bekliyor sanırım
Ben cupid kullanırken yenileme hızının değiştiğine rastlamamıştım. Belki de gözümden kaçtı diyeceğim ama 60 Hz olsa fark edilirdi sanırımKernel yüklediniz mi?
Evet hocam bizde onunla beraber bekliyoruz. Kernel değişmedim cihazda ısınma yok, ekran süresi de iyi hiç kurcalamadim o yüzden.Teşekkürler hocam
Cupid için global Hyper OS 3 çıkmasını bekliyor sanırım
Ben cupid kullanırken yenileme hızının değiştiğine rastlamamıştım. Belki de gözümden kaçtı diyeceğim ama 60 Hz olsa fark edilirdi sanırımKernel yüklediniz mi?
Şuan güncel olarak kullanıyorum o 60hz 120hz durumu hyper os port romlarında normal bir durummuş çözümü yokmuş sanırsam geliştirici ile konuşmuştum öyle demişti cupid için hyper os 3 gelecek geliştirici Endonezya romu için hyper os 3 gelmesini bekliyordu en son.H.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan tekrar ilk 60 hz yapıp sonra 120hz yapınca düzeliyor.
Süper hocam. Bu akıcılık ta olup birazda özelleştirme gelirse tadından yenmez.Şuan güncel olarak kullanıyorum o 60hz 120hz durumu hyper os port romlarında normal bir durummuş çözümü yokmuş sanırsam geliştirici ile konuşmuştum öyle demişti cupid için hyper os 3 gelecek geliştirici Endonezya romu için hyper os 3 gelmesini bekliyordu en son.
Sadece güncellemeleri kaldırmak yeterdidirty flash yapalım da sorunlar çözülsün bari.