Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 209K

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocalarım şuan infinitix 3.8 deyim rom hiçbir integrity geçmiyor, en azından basic geçse yeter benim için. yöntem modül vs var mı şuan nasıl geçiyoruz integrity?

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2

anther57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ramazan
Cihazım
redmi 4
Konular
0
Arkadaşlar dün yeniden kaşıntım başladı ve başladım romları indirmeye 10 tane falan denedim Allah'tan bu romu buldum ve kısa sürdü. Benim gibi HyperOS rom bekleyipte hatasız bulamayanlar bir denesinler neredeyse tüm uygulamalarda telefon ilk kez bu kadar akıcı ve hatasız. Çok başarılı arkadaşlar. (Dipnot: Uygulama kasasını özellikle kurcalayın inanilmaz araçlar var 😅 benim çok hoşuma gitti.)
hocam cahilliğime verin fakat dosya çok büyük olduğu için sd karta sığmıyor. dahili depolama da twrpde görünmüyor. bunun bir çözümü var mıdır?

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
hocam cahilliğime verin fakat dosya çok büyük olduğu için sd karta sığmıyor. dahili depolama da twrpde görünmüyor. bunun bir çözümü var mıdır?
ben bu tür durumlarda ne yaptığımı söylemek isterim. OTG kablo aldım Mr dıy diye bir yerden. 150 TL idi. USB belleği exFAT olarak flaşladım ve 4 gb üstü dosyaları bu şekilde atıp twpp, orangefox vs ile dosya seçten usb bağlantı seçeneği ile rom atmıştım. Başka yol ise hiç denemedim ama adb sideloader ile rom atılıyormuş. bunu deneyebilirsiniz. sd kartınız var ise telefonda yedeklerinizi alın ve bu kartı exFAT olarak biçimlendirip dosyayı atıp deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet note 10 prolarımız 5 g yi destekleyecekmi ayarlardan baktım en son 4,5g var. Sanırım bu modem dosyası ile alakalı. Can bey yapacak mı sizce modemi 5 g uyumlu yada gerenk yok mu nedersiniz?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
ben bu tür durumlarda ne yaptığımı söylemek isterim. OTG kablo aldım Mr dıy diye bir yerden. 150 TL idi. USB belleği exFAT olarak flaşladım ve 4 gb üstü dosyaları bu şekilde atıp twpp, orangefox vs ile dosya seçten usb bağlantı seçeneği ile rom atmıştım. Başka yol ise hiç denemedim ama adb sideloader ile rom atılıyormuş. bunu deneyebilirsiniz. sd kartınız var ise telefonda yedeklerinizi alın ve bu kartı exFAT olarak biçimlendirip dosyayı atıp deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet note 10 prolarımız 5 g yi destekleyecekmi ayarlardan baktım en son 4,5g var. Sanırım bu modem dosyası ile alakalı. Can bey yapacak mı sizce modemi 5 g uyumlu yada gerenk yok mu nedersiniz?
5G donanımsal hocam. Bizi teğet geçti maalesef :)

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
5G donanımsal hocam. Bizi teğet geçti maalesef :)
Onunda bir yolunu bulurlar. Yazılımsal olarak belki bir açık bulup yaparlar. Ama dediğiniz gibi donanımsal ise yazılımsal olarak yapılabilecek bir şey yok. Telefon bu halde bile çoğu yerde çekmiyor 5 g olsa ne olacak. Mevcut limitler sınırsız olmadığı sürece 5 olsa ne olmasa ne. 20 gb internet video, surf vs kısa süreli kullanımlarda bile ay sonunu zor getiriyor.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Onunda bir yolunu bulurlar. Yazılımsal olarak belki bir açık bulup yaparlar. Ama dediğiniz gibi donanımsal ise yazılımsal olarak yapılabilecek bir şey yok. Telefon bu halde bile çoğu yerde çekmiyor 5 g olsa ne olacak. Mevcut limitler sınırsız olmadığı sürece 5 olsa ne olmasa ne. 20 gb internet video, surf vs kısa süreli kullanımlarda bile ay sonunu zor getiriyor.
Bulunduğun bölge ve operatör ile ilgili hocam. Ben Turkcell kullanıyorum ve çekim kalitesi ile ilgili sorun yaşamıyorum.
Yazılımsal olarak yapılır ama sadece 4G yerine 5G yazılmış olur :) Hız değişmez.

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
Hocam cihazı format data dan sıfırlayıp reboot recovery deyip yeniden twrp ile açın. 2. Açılışta twrp klasörünün gelmesi gerek.

Üst Alt