Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 209K

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
Gerçekten güzeldi hocam ama değiştirdim TRM 14.0.4 Taiwan yükledim :) Customiuizer kullanmayı özlemişim :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
H.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan tekrar ilk 60 hz yapıp sonra 120hz yapınca düzeliyor.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
H.olsun hocam ana ekran da güzel olmuş sade ve şık. Bu romun HyperOS 3 versiyonu falanda var denedim en stabil cupid olanı hala inşallah daha stabil olanı çıkar. Romda bir hata farkettim onu da yazmak isterim cihazı yeniden başlatınca bazen cihaz yenileme hızını 60 hz ye düşürüyor ayarlardan tekrar ilk 60 hz yapıp sonra 120hz yapınca düzeliyor.
Teşekkürler hocam :)
Cupid için global Hyper OS 3 çıkmasını bekliyor sanırım :)

Ben cupid kullanırken yenileme hızının değiştiğine rastlamamıştım. Belki de gözümden kaçtı diyeceğim ama 60 Hz olsa fark edilirdi sanırım :) Kernel yüklediniz mi?

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31

Ben cupid kullanırken yenileme hızının değiştiğine rastlamamıştım. Belki de gözümden kaçtı diyeceğim ama 60 Hz olsa fark edilirdi sanırım :) Kernel yüklediniz mi?

Evet hocam bizde onunla beraber bekliyoruz. Kernel değişmedim cihazda ısınma yok, ekran süresi de iyi hiç kurcalamadim o yüzden.

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Şuan güncel olarak kullanıyorum o 60hz 120hz durumu hyper os port romlarında normal bir durummuş çözümü yokmuş sanırsam geliştirici ile konuşmuştum öyle demişti cupid için hyper os 3 gelecek geliştirici Endonezya romu için hyper os 3 gelmesini bekliyordu en son.

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
Şuan güncel olarak kullanıyorum o 60hz 120hz durumu hyper os port romlarında normal bir durummuş çözümü yokmuş sanırsam geliştirici ile konuşmuştum öyle demişti cupid için hyper os 3 gelecek geliştirici Endonezya romu için hyper os 3 gelmesini bekliyordu en son.
Süper hocam. Bu akıcılık ta olup birazda özelleştirme gelirse tadından yenmez.

anther57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ramazan
Cihazım
redmi 4
Konular
0
rom yüklemeden önce android auto çalışıp çalışmadığını nasıl anlaycağız. global diye yüklüyorz yine auto çalıştırmıyor. ne nela bir durum bu.

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Telefonu yeniden bi başlattım sistem launcherini güncelledi telefon kaldırmıyor :) gelişmiş dokular vesaire gelmiş ayarlara animasyondan yavaşladı biraz eski haline nasıl döneriz bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncellemeleri kaldırdık

Son düzenleme:

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
dirty flash yapalım da sorunlar çözülsün bari.

Üst Alt