- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 24
Yükledin mi hocam senLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pixelos bekleyenler...
Yükledin mi hocam senLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pixelos bekleyenler...
Ben epeydir bundayım hocam.Yükledin mi hocam sen
Hocam onu bende denedim hafifte olsa takılmalar vardı cupid HyperOS 2 sürüme göre. Siz denediniz mi cupid HyperOS 2 olanı ondan daha mı akıcı cihaz ?Garnet_ID_Global-OS3.0.1.0.WNRIDXM-16.0-Sweet-Sweet bu romu yükledim gerçekten çok güzel olmuş kasma donma hiç yaşamadım tek sorun twrp girince dosyalar gözükmüyor orangefox kullanıyorum ben, bunun çözümünü bilen var mı
ewet cupid HyperOS 2 de denedim bence ondan daha iyiHocam onu bende denedim hafifte olsa takılmalar vardı cupid HyperOS 2 sürüme göre. Siz denediniz mi cupid HyperOS 2 olanı ondan daha mı akıcı cihaz ?
Kamera uygulamasının vesaire değişmesi gerekiyor değişildiği zaman güzel rom kernel su falanda destekliyor cupid için hyper os 3 bekliyoruz.Garnet_ID_Global-OS3.0.1.0.WNRIDXM-16.0-Sweet-Sweet bu romu yükledim gerçekten çok güzel olmuş kasma donma hiç yaşamadım tek sorun twrp girince dosyalar gözükmüyor orangefox kullanıyorum ben, bunun çözümünü bilen var mı
Temiz kurulum yaptım, kurulum bittikten sonra yeniden başlayınca hangi uygulamayı açarsam açayım ekran çok hızlı kapanıp açılıyor nedense. Ayrıca kernel de yüklenmiyordu infinityX yükledimBen epeydir bundayım hocam.
cupid de kamera miuinin kendi uygulaması mı peki düzgün çalışıyor muKamera uygulamasının vesaire değişmesi gerekiyor değişildiği zaman güzel rom kernel su falanda destekliyor cupid için hyper os 3 bekliyoruz.![]()
Hocam sana sorduk denedim dedin bilmiyo musun ne olduğunu. Emin değilsen neden insanları yanlış yönlendiriyosun.cupid de kamera miuinin kendi uygulaması mı peki düzgün çalışıyor mu
denedim de kameraya bakmadım ki atar yapmana gerek yok ne yazdığımı biliyorum ben, sen bir rom yükleyince a dan z ye herşeyine bakıyormusun öyle zamanlar oluyor ki günde günde 5-6 rom yükleyip denediğimiz zamanlar oluyor insanız sonuçta atladığımız bişeyler oluyor değil miHocam sana sorduk denedim dedin bilmiyo musun ne olduğunu. Emin değilsen neden insanları yanlış yönlendiriyosun.