Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 209K

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Garnet_ID_Global-OS3.0.1.0.WNRIDXM-16.0-Sweet-Sweet bu romu yükledim gerçekten çok güzel olmuş kasma donma hiç yaşamadım tek sorun twrp girince dosyalar gözükmüyor orangefox kullanıyorum ben, bunun çözümünü bilen var mı

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
Garnet_ID_Global-OS3.0.1.0.WNRIDXM-16.0-Sweet-Sweet bu romu yükledim gerçekten çok güzel olmuş kasma donma hiç yaşamadım tek sorun twrp girince dosyalar gözükmüyor orangefox kullanıyorum ben, bunun çözümünü bilen var mı
Hocam onu bende denedim hafifte olsa takılmalar vardı cupid HyperOS 2 sürüme göre. Siz denediniz mi cupid HyperOS 2 olanı ondan daha mı akıcı cihaz ?

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Kamera uygulamasının vesaire değişmesi gerekiyor değişildiği zaman güzel rom kernel su falanda destekliyor cupid için hyper os 3 bekliyoruz. :)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Ben epeydir bundayım hocam.
Temiz kurulum yaptım, kurulum bittikten sonra yeniden başlayınca hangi uygulamayı açarsam açayım ekran çok hızlı kapanıp açılıyor nedense. Ayrıca kernel de yüklenmiyordu infinityX yükledim :)

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Hocam sana sorduk denedim dedin bilmiyo musun ne olduğunu. Emin değilsen neden insanları yanlış yönlendiriyosun.
denedim de kameraya bakmadım ki atar yapmana gerek yok ne yazdığımı biliyorum ben, sen bir rom yükleyince a dan z ye herşeyine bakıyormusun öyle zamanlar oluyor ki günde günde 5-6 rom yükleyip denediğimiz zamanlar oluyor insanız sonuçta atladığımız bişeyler oluyor değil mi

Üst Alt