Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 177K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Crdroid QPR1 çıktı Ziraat Bankası harici sorun yaşamadım. Bu sorun da Backup kaynaklıymış meğer :) Bunun harici tabi ki infinityX official rom. Bunlar bolca özelleştirme içerir ve günlük kullanıma uygundur
Crdroid Kendi kerneli ksunext destekli imis şimdi yükledim. (hep farklı Kernel kullanmıştım 😂)

Düzeltme: sorun benim kurulumdanmis

Son düzenleme:

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
OS3.0.0.11. | Android 16 WMOCNXM
Released
: 29/12/'25

Bu romu kullanan varmı mega os un çıkardığı tercih edermisiniz günlük kullanım için vesaire kuran varsa tecrübe ettiği şeyleri yazabilirmi.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Crdroid Kendi kerneli ksunext destekli imis şimdi yükledim. (hep farklı Kernel kullanmıştım 😂)

Düzeltme: sorun benim kurulumdanmis
Crdroid'in kendi kernelinin ram kullanımı pek iyi değil gibi. Bazen anlık droplar oluyor.
Spiteful-sweet-20251229-2126 yükledim daha iyi oldu.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Bendeki rn10 proyu kullanmiyorum anakart saglam ekran catlak dokunma saglam. 1800 e birakirim dusunen var ise. Bl kilifi acik. :)

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
OS3.0.0.11. | Android 16 WMOCNXM
Released
: 29/12/'25

Bu romu kullanan varmı mega os un çıkardığı tercih edermisiniz günlük kullanım için vesaire kuran varsa tecrübe ettiği şeyleri yazabilirmi.
Ben kuramadım. Mi ekranında döndüye giriyor. Megaos a sordum ADB sideload ile kur dedi. Uğraşmadım. Çin romu hızlıdır ama hitabet önemli. Kura bilsem kullanırdım. Yakında globali çıkar diye beklemedeyim

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Crdroid QPR1 çıktı Ziraat Bankası harici sorun yaşamadım. Bu sorun da Backup kaynaklıymış meğer :) Bunun harici tabi ki infinityX official rom. Bunlar bolca özelleştirme içerir ve günlük kullanıma uygundur
hocam ziraatte nasıl bir sorun yaşadın? geçen gün ben de ziraati swiftle restore edince giriş yapamıyordum hata oluştu diyip duruyordu. silip yükledim google playden düzelmişti haha--

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
hocam ziraatte nasıl bir sorun yaşadın? geçen gün ben de ziraati swiftle restore edince giriş yapamıyordum hata oluştu diyip duruyordu. silip yükledim google playden düzelmişti haha--
Aynı sorunu yaşadım hocam. Data Backup ile yedeklemiştim ben de :) Silip tekrar yükleyince düzelmişti.

Üst Alt