- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 23
Hangi kernel vardı pekiSarjim hızlı tükeniyordu bende superior extended a14 e geçtim.
Hangi kernel vardı pekiSarjim hızlı tükeniyordu bende superior extended a14 e geçtim.
Sp vardı bendedeHangi kernel vardı peki
Hocam yüklerken kernel falan yüklemek gerekiyormu? Yoksa direk orange fox üzerinden flashlıyacakmıyız?29 Aralık'ta çıkanı denedim hocam. CN olduğu için hızlı. Türkçe yok modül ile yapmak lazım ama yüklemedim benLeica 6 vardı. Bir kaç saat denedim sonra PixelOS 16.1'e geçtim
Denemek istersen bence performans olarak iyi. Kasma vs yok ama AOSP gibi ultra hızlı hissettirmiyor
Yedekleme olarak Data Backup uygulamasını kullanıyorum ben. Çoğu uygulamayı verileriyle beraber yedekliyor. Recovery üzerinden data yedekleme çoktandır bitti sayılır![]()
Kernele gerek yok hocamHocam yüklerken kernel falan yüklemek gerekiyormu? Yoksa direk orange fox üzerinden flashlıyacakmıyız?
Spiteful, strix interstellar, perf miui,tayvan roma döndüm bayadır bakınıyorum ama ksunext veya ksu destekleyen kernel bulamadım. aklınızda var mı
joker bunları biliyorum hatta şimdi spetifull kasım miui sürümünü tekrar indirdim. twrp den yükledim ana ekran gelince hooop başa. Telefon baştan başlıyor. zelo kernel var sadece onda telefon açılıyor ama ksu desteği yok. anlamadım neden olmadığını. kernelleri indirirken çzellikle miui yazanları indiriyorum ama olmadı. denediğiniz var ise sürüm yada link rica edeceğim.Spiteful, strix interstellar, perf miui,
tayvan roma döndüm bayadır bakınıyorum ama ksunext veya ksu destekleyen kernel bulamadım. aklınızda var mı