Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 177K

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
ben bu geliştiricinin son sürümü 203 olanı indirdim. çok takılma yapıyordu. sizin attığınızı denemedim. sanırım çin sürümü değil mi. endonezya rom da gayet akıcı. sırf sevdiğim bir tema için hyperos kuruyorum ama her şey iyi olsa da illa sorun çıkaran bir program çıkıyor. bu arada hyperos global çıkmaya başladı. Yakında biri yapar. onu bekleyeyim artık. birde romu beğenmeyince geri dönünce bir sürü programı tek tek kurması sorun oluyor. lucas databackup ile yedekliyorum demişti. onu da denedim. whatsapp instagram, vb bazı programlar yedekten geleni kabul etmiyor aynı şekilde tekrar kurmamı istiyor. biraz bekleyeyim. belki akıcı hyperos3 gelirse onu kurarız. irtibatta kalalım note 10 pro cular.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
ben bu geliştiricinin son sürümü 203 olanı indirdim. çok takılma yapıyordu. sizin attığınızı denemedim. sanırım çin sürümü değil mi. endonezya rom da gayet akıcı. sırf sevdiğim bir tema için hyperos kuruyorum ama her şey iyi olsa da illa sorun çıkaran bir program çıkıyor. bu arada hyperos global çıkmaya başladı. Yakında biri yapar. onu bekleyeyim artık. birde romu beğenmeyince geri dönünce bir sürü programı tek tek kurması sorun oluyor. lucas databackup ile yedekliyorum demişti. onu da denedim. whatsapp instagram, vb bazı programlar yedekten geleni kabul etmiyor aynı şekilde tekrar kurmamı istiyor. biraz bekleyeyim. belki akıcı hyperos3 gelirse onu kurarız. irtibatta kalalım note 10 pro cular.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
10
Pixelos rom güzel olmuş son güncelleme ile...custom rom meraklılarına duyurulur :)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Pixelos rom güzel olmuş son güncelleme ile...custom rom meraklılarına duyurulur :)
PixelOS hep güzeldi hocam. Özelleştirme olmayınca yağ gibi akıyor :D Lakin bir yerden sonra sıkıyor insanı.

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
10

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Bu anlamda zengin bir önerin var mı hocam ?
Crdroid QPR1 çıktı Ziraat Bankası harici sorun yaşamadım. Bu sorun da Backup kaynaklıymış meğer :) Bunun harici tabi ki infinityX official rom. Bunlar bolca özelleştirme içerir ve günlük kullanıma uygundur

Üst Alt