- Adım
- Bera
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 3
ne alakasi var ki hocam zygisk kurmadim bile gerek yok diyeRezygisk kullanıyorsan onu değiştir zygisk next kullan.
ne alakasi var ki hocam zygisk kurmadim bile gerek yok diyeRezygisk kullanıyorsan onu değiştir zygisk next kullan.
Henüz öyle bir sorun yaşamadım hocam. Sorun olursa Evolutionx rom denerimben uygulama klonlama kullanmıyorum hocam senin kullandıgını unuttum yoksa söylerdim kurmadanmatrixx son sürüm dün ben de kurdum ama bildirim gelmeme sorunu yaşadım, whatsapp telegram vs. mesaj ve aramalar ekrana gelmiyor uygulamaya girince internet yeni açılmış gibi tüm mesajlar beraber geliyordu. pil tasarrufu ayarları vs de kapalıydı. sende böyle bir sorun var mı hocam?
iyi hocam sende sorun yoksaHenüz öyle bir sorun yaşamadım hocam. Sorun olursa Evolutionx rom denerimInfinityX romunun geliştiricisi Evolutionx romunu devralmış. 10.5 test sürümü var bakalım nasıl olmuş
![]()
Gapps hangisini yükledin hocam? Ondan da yapabilir belki. Ben genelde mindthegapps yüklüyorum.iyi hocam sende sorun yoksabelki benim kullandığım recoveryden falan olmuştur sorun. ben ofox 11.1_7 ile vanilla sürüm üzerine gapps flaşlamıştım (erofs istemediğim için). ve ne garip ki recovery a15 desteği olmasina rağmen romun data şifrelemesini çözemedi
![]()
nikgapps kurdum hocam ben de genelde bunu kuruyorum, ben de gapps varyantını kurardım da bazen sistem klasöründe değişiklik yapıyorum rw olması tercihim o yüzden vanilla kurdumGapps hangisini yükledin hocam? Ondan da yapabilir belki. Ben genelde mindthegapps yüklüyorum.
Tabi sadece vanilla sürüm varsaGapps sürümü varsa direkt onu yüklüyorum.
Daha önce sana da söylemiştim bildirim sorunum var diye sorunu bu şekilde çözdüm tek fark bende böyle idi. Ya da sende ayarlarda daha az bildirim al seçeneği aktif olabilirne alakasi var ki hocam zygisk kurmadim bile gerek yok diye
500mb bayağı fazla benim içinGapps hangisini yükledin hocam? Ondan da yapabilir belki. Ben genelde mindthegapps yüklüyorum.
Tabi sadece vanilla sürüm varsaGapps sürümü varsa direkt onu yüklüyorum.
hocam öyle bir ayar açtığımi hatirlamiyorum hem mesaj gelip bildirim gelmese amenna ama mesela whatsapp girince tüm mesajlar bir anda geliyor internete yeni bağlanmış gibi oluyordu. hiç modül vs de kurmadimDaha önce sana da söylemiştim bildirim sorunum var diye sorunu bu şekilde çözdüm tek fark bende böyle idi. Ya da sende ayarlarda daha az bildirim al seçeneği aktif olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500mb bayağı fazla benim için
Hocam bildirim sorunu çıktı bilehocam öyle bir ayar açtığımi hatirlamiyorum hem mesaj gelip bildirim gelmese amenna ama mesela whatsapp girince tüm mesajlar bir anda geliyor internete yeni bağlanmış gibi oluyordu. hiç modül vs de kurmadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pif modülü geliştiricisi chiteroman, pif modülünü geliştirmeyi bıraktığını duyurdu.![]()
mesaj gelip görünmüyor mu yoksa dediğim gibi uygulamaya girince yeni mi geliyor mesajlar?Hocam bildirim sorunu çıktı bileSadece WhatsApp Business uygulamasında sorun var. Normal WhatsApp ve diğer bildirimlerde şu anlık sorun yok bakalım
![]()
Tam olarak dediğin gibi hocam. Uygulamayı açınca mesajlar geliyor hemen. Zygisk next yüklü onu kaldırıp, kernel değiştirip deneyeyim bakalımmesaj gelip görünmüyor mu yoksa dediğim gibi uygulamaya girince yeni mi geliyor mesajlar?