Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 101K

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocam hangi romu indireyim , bide kilidi nasıl kapatabilirim ?
hocam siz bilirsiniz hangi rom daha stabildir uzun vadede bilemiyorum. kilitlemeden önce fastboottan romu flaşlayın rom açıldıktan sonra tekrar fastboota gelip minimal adb fastboot üzerinden "fastboot flashing lock" komutunu çalıştırın bootloader kilitlenir. bunun yerine mi flashtan rom yüklerken "clean all and lock" da yapabilirsiniz ama bu yöntemle rom flaşlanmazsa sıkıntı olursa hard brick olur dediğim gibi yaparsanız daha garanti

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
hocam siz bilirsiniz hangi rom daha stabildir uzun vadede bilemiyorum. kilitlemeden önce fastboottan romu flaşlayın rom açıldıktan sonra tekrar fastboota gelip minimal adb fastboot üzerinden "fastboot flashing lock" komutunu çalıştırın bootloader kilitlenir. bunun yerine mi flashtan rom yüklerken "clean all and lock" da yapabilirsiniz ama bu yöntemle rom flaşlanmazsa sıkıntı olursa hard brick olur dediğim gibi yaparsanız daha garanti
İlave olarak cihazınız global ise stock global romu, çin ise çin stock romunu yükleyin. Diğer türlü bootloader kilitleyince bootloopa düşebilir.

Üst Alt