- Adım
- seyfi
- Cihazım
- oppo
- Konular
- 0
Miladini doldurdu artık bu telefon sanırım, hangi romu yüklesem şarjı hopppp diye emcukluyor maaalesef

Maalesef hastayı kaybettik dostlarhepimizin en büyük korkusu hocam. edl mod gerekmeden halledebilirsin inşallah. haberdar et hocam bizi
hocam anakart niye yanmış olsun bir romdan, edl modda bir rom atarlar düzelir bence. sweet bırakılmaz hocamMaalesef hastayı kaybettik dostlar
Yarın teknik servise vereceğim bakalım. Anakart filan yandıysa yaptırmakla uğraşmam yeni cihaz alır adaya veda ederim![]()
Umarım öyle olur hocamhocam anakart niye yanmış olsun bir romdan, edl modda bir rom atarlar düzelir bence. sweet bırakılmaz hocam![]()
İşe yaradı teşekkürler. Edit: ekran kapalı iken yine gelmiyorBildirim sorunu için şöyle bir çözüm var denemek isterseniz
Use terminal emulator
- su
- cd /data/data
- find . -type f -name '*gms*' -delete
- reboot
Aslında miadını doldurmak değil de bataryalar eskidi 4 sene oldu cihaz cıkalı bu cok normal bir durum. Gelen her yeni android versiyonu yada güncellemede de daha güçlü telefon şart olunca yeni cihaz almamız gerekliliğini düşünüyoruz. Aslında şu an için halen bile yeterli bir cihaz tabi kullanıcıya ve yaptıgı işe bağlı bu durum.Miladini doldurdu artık bu telefon sanırım, hangi romu yüklesem şarjı hopppp diye emcukluyor maaalesef![]()
Ben zaten geçen sene batarya değişimi yapmıştım. Şarj konusunda sıkıntısı yoktu ama kamera biraz daha iyi olabilir diye düşünüyordum şimdi Note 8 Pro'ya kaldıkAslında miadını doldurmak değil de bataryalar eskidi 4 sene oldu cihaz cıkalı bu cok normal bir durum. Gelen her yeni android versiyonu yada güncellemede de daha güçlü telefon şart olunca yeni cihaz almamız gerekliliğini düşünüyoruz. Aslında şu an için halen bile yeterli bir cihaz tabi kullanıcıya ve yaptıgı işe bağlı bu durum.
Evet kamera daha iyi olabilir ama zamanına göre lens iyiydi. Şimdi tabi ne teknolojiler cıktı. Bu arada telefon bakıyorsan POCO X7 PRO bakabilirsin. hem batarya yonunden avantajlı...Ben zaten geçen sene batarya değişimi yapmıştım. Şarj konusunda sıkıntısı yoktu ama kamera biraz daha iyi olabilir diye düşünüyordum şimdi Note 8 Pro'ya kaldık![]()
Poco serisi nedense güven vermiyor hocamEvet kamera daha iyi olabilir ama zamanına göre lens iyiydi. Şimdi tabi ne teknolojiler cıktı. Bu arada telefon bakıyorsan POCO X7 PRO bakabilirsin. hem batarya yonunden avantajlı...
Maalesef edl modda bile görmedi cihazı. Tamamen sessizliğe gömülmüş. Anakartta sorun olabilir dedi. Cihaz zaten emektar olduğu için masraf yapmaya değmez sanırımhocam anakart niye yanmış olsun bir romdan, edl modda bir rom atarlar düzelir bence. sweet bırakılmaz hocam![]()