- Adım
- Bera
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 3
23 saat deep sleep wow1 haftaya yakındır corvusos'tayım. android sürümü 12L. tobrut exotic kernel ile kullanıyorum pil iyi gidiyor arayüz akıcı herhangi bir sorun görmedim rom da gayet stabil
Hala bu romda mısın hocam? Güncel SOT değeri nedir1 haftaya yakındır corvusos'tayım. android sürümü 12L. tobrut exotic kernel ile kullanıyorum pil iyi gidiyor arayüz akıcı herhangi bir sorun görmedim rom da gayet stabil
evet hocam hala bu romdayım, sot için 100 den 0 a net veri yok elimde ama yukarıdaki attıgım fikir verir. gayet memnunum ben memnunum romdan her açıdan. ayrıca chatgpt de çalışıyor romda modülsüz. sen de kullanıyordun haberin olsun dedimHala bu romda mısın hocam? Güncel SOT değeri nedir![]()
Mistos vardi sorun yoktu ama ben sorun çıkaran bankacılık uygulamasını (bende Vakıfbank) genelde artık browser ile hallediyorumHerkese kolay gelsin bankacılık uygulamalarının sorun olmadığı bir aosp rom var mı
Circle to Search'e alıştım hocam ya eski sürümlerde doğru düzgün çalışan sürüm bulamam diye girmiyorum hiçevet hocam hala bu romdayım, sot için 100 den 0 a net veri yok elimde ama yukarıdaki attıgım fikir verir. gayet memnunum ben memnunum romdan her açıdan. ayrıca chatgpt de çalışıyor romda modülsüz. sen de kullanıyordun haberin olsun dedim![]()
hocam ben bunu kullanıyorum, qs panele kısayol geliyor oradan kolay erişilebiliyor. ama alttaki çubuğa basılı tutunca açılmıyor maalesefCircle to Search'e alıştım hocam ya eski sürümlerde doğru düzgün çalışan sürüm bulamam diye girmiyorum hiçChatgpt ve Circle to Search olmazsa olmazlarım şu an
![]()
bendeki sürüm 2.3 müş yeni sürüm gelmiş 4 gün önce, ama o da çalışır muhtemelen.hocam ben bunu kullanıyorum, qs panele kısayol geliyor oradan kolay erişilebiliyor. ama alttaki çubuğa basılı tutunca açılmıyor maalesef
Bunu VoltageOS kullanırken yüklemiştim hocam. Dediğin gibi alttaki çubuk kısayolu aktif olmuyor. Çok sık kullandığım için kısayol paneli yorucu geldi banahocam ben bunu kullanıyorum, qs panele kısayol geliyor oradan kolay erişilebiliyor. ama alttaki çubuğa basılı tutunca açılmıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendeki sürüm 2.3 müş yeni sürüm gelmiş 4 gün önce, ama o da çalışır muhtemelen.
lsposed kurup aktiflestirince alttaki çubuk ile açma aktif olur büyük ihtimal ama ben kurmadım gerek yok diye
doğru diyorsun hocam sık kullanıyorsan buna alışması zor olurBunu VoltageOS kullanırken yüklemiştim hocam. Dediğin gibi alttaki çubuk kısayolu aktif olmuyor. Çok sık kullandığım için kısayol paneli yorucu geldi banaSırf bu yüzden rom değiştirdim
![]()