Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 99K

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
1 haftaya yakındır corvusos'tayım. android sürümü 12L. tobrut exotic kernel ile kullanıyorum pil iyi gidiyor arayüz akıcı herhangi bir sorun görmedim rom da gayet stabil

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250529-214331_Raven Launcher.png
    Screenshot_20250529-214331_Raven Launcher.png
    166,2 KB · Görüntüleme: 20

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
1 haftaya yakındır corvusos'tayım. android sürümü 12L. tobrut exotic kernel ile kullanıyorum pil iyi gidiyor arayüz akıcı herhangi bir sorun görmedim rom da gayet stabil
23 saat deep sleep wow

ugguur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Herkese kolay gelsin bankacılık uygulamalarının sorun olmadığı bir aosp rom var mı

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
20
Hala bu romda mısın hocam? Güncel SOT değeri nedir :)

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hala bu romda mısın hocam? Güncel SOT değeri nedir :)
evet hocam hala bu romdayım, sot için 100 den 0 a net veri yok elimde ama yukarıdaki attıgım fikir verir. gayet memnunum ben memnunum romdan her açıdan. ayrıca chatgpt de çalışıyor romda modülsüz. sen de kullanıyordun haberin olsun dedim :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Herkese kolay gelsin bankacılık uygulamalarının sorun olmadığı bir aosp rom var mı
Mistos vardi sorun yoktu ama ben sorun çıkaran bankacılık uygulamasını (bende Vakıfbank) genelde artık browser ile hallediyorum

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
20
evet hocam hala bu romdayım, sot için 100 den 0 a net veri yok elimde ama yukarıdaki attıgım fikir verir. gayet memnunum ben memnunum romdan her açıdan. ayrıca chatgpt de çalışıyor romda modülsüz. sen de kullanıyordun haberin olsun dedim :)
Circle to Search'e alıştım hocam ya eski sürümlerde doğru düzgün çalışan sürüm bulamam diye girmiyorum hiç :D Chatgpt ve Circle to Search olmazsa olmazlarım şu an :D

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Circle to Search'e alıştım hocam ya eski sürümlerde doğru düzgün çalışan sürüm bulamam diye girmiyorum hiç :D Chatgpt ve Circle to Search olmazsa olmazlarım şu an :D
hocam ben bunu kullanıyorum, qs panele kısayol geliyor oradan kolay erişilebiliyor. ama alttaki çubuğa basılı tutunca açılmıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben bunu kullanıyorum, qs panele kısayol geliyor oradan kolay erişilebiliyor. ama alttaki çubuğa basılı tutunca açılmıyor maalesef
bendeki sürüm 2.3 müş yeni sürüm gelmiş 4 gün önce, ama o da çalışır muhtemelen.

lsposed kurup aktiflestirince alttaki çubuk ile açma aktif olur büyük ihtimal ama ben kurmadım gerek yok diye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250601-110600_Raven Launcher.png
    Screenshot_20250601-110600_Raven Launcher.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 5

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
20
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendeki sürüm 2.3 müş yeni sürüm gelmiş 4 gün önce, ama o da çalışır muhtemelen.

lsposed kurup aktiflestirince alttaki çubuk ile açma aktif olur büyük ihtimal ama ben kurmadım gerek yok diye
Bunu VoltageOS kullanırken yüklemiştim hocam. Dediğin gibi alttaki çubuk kısayolu aktif olmuyor. Çok sık kullandığım için kısayol paneli yorucu geldi bana :D Sırf bu yüzden rom değiştirdim :D

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Bunu VoltageOS kullanırken yüklemiştim hocam. Dediğin gibi alttaki çubuk kısayolu aktif olmuyor. Çok sık kullandığım için kısayol paneli yorucu geldi bana :D Sırf bu yüzden rom değiştirdim :D
doğru diyorsun hocam sık kullanıyorsan buna alışması zor olur :)

Üst Alt