Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 85K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
benim için de aynı şekilde, şuan bananadroid a11 kullanıyorum eksikliğini hissettiğim tek şey a14 ile gelen sürükle bırak özelliği, yüksek android sürümünün tek artısı bu bana galiba :D
O kadar geriye gideceğini düşünmüyordum 😂

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Sürükle bırak özelliği nedir :D
hocam aynı bilgisayarda gibi seçtiğiniz bir yazıyı veya resmi parmağınızla tutup sürükleyin bu esnada diğer elinizle istediğiniz başka uygulamaya girip bırakın kopyalayıp yapıştırmışsınız gibi oluyor whatsappta resim gönderirken vb çok iyi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar geriye gideceğini düşünmüyordum 😂
hocam demeyin öyle müthiş akıcı ve pil de iyi gidiyor. benim de aklımı @sentinelPRİME çeldi ikimiz de kullanıyoruz şuan haha--

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
hocam aynı bilgisayarda gibi seçtiğiniz bir yazıyı veya resmi parmağınızla tutup sürükleyin bu esnada diğer elinizle istediğiniz başka uygulamaya girip bırakın kopyalayıp yapıştırmışsınız gibi oluyor whatsappta resim gönderirken vb çok iyi oluyor

hocam demeyin öyle müthiş akıcı ve pil de iyi gidiyor. benim de aklımı @sentinelPRİME çeldi ikimiz de kullanıyoruz şuan haha--
Zamanında kullandım ama fazla kalmadım diye hatırlıyorum. Yine kasmıştir bende 👍

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

Hahaha ben bunu ilk defa görüyorum :D Nasıl kaçırmışım bunu :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Superior extended a13 yükledim dur bakalım ne kadar kullanacaz😁 bana bu rom için zelo hariç bir kernel önerebilir misiniz?
Ayrıca bazı rom ve kernellerde nedense ekran kapalı iken yavaş şarj dolumu oluyor bunu ayarlarda veya modül ile çözümü var mı? Bir kaç modül denedim hâlâ aynı sorun

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Superior extended a13 yükledim dur bakalım ne kadar kullanacaz😁 bana bu rom için zelo hariç bir kernel önerebilir misiniz?
Ayrıca bazı rom ve kernellerde nedense ekran kapalı iken yavaş şarj dolumu oluyor bunu ayarlarda veya modül ile çözümü var mı? Bir kaç modül denedim hâlâ aynı sorun
Hocam android 13 destekleyen çok kernel var telegramda redmi note 10 pro discussion kanalında çoğu insan lineageos a13 pulkit yapımı kullaniyor ve bu romu zelo slime loud kernel ile kullanıyor ve baya başarılı bir kernel bence extra olarak kernelin modülü de var biraz daha performansli calisiyor kernel

Hocam şarj olarak kullandığım modül hızlı şarj destekleyen kernellerin hepsinde çalıştı hic sorun yaşamadım bu modülde bir deneyin ancak eğer şarj hızı %70 den sonra yavaşlıyor ise bu normal

Ekli dosyalar

• zeloadditional.zip
    6,2 KB · Görüntüleme: 1
  • Fast Charging 43C 4500ma.zip
    8,5 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam android 13 destekleyen çok kernel var telegramda redmi note 10 pro discussion kanalında çoğu insan lineageos a13 pulkit yapımı kullaniyor ve bu romu zelo slime loud kernel ile kullanıyor ve baya başarılı bir kernel bence extra olarak kernelin modülü de var biraz daha performansli calisiyor kernel

Hocam şarj olarak kullandığım modül hızlı şarj destekleyen kernellerin hepsinde çalıştı hic sorun yaşamadım bu modülde bir deneyin ancak eğer şarj hızı eğer %70 den sonra yavaşlıyor ise bu normal
Zelo istemiyor olmamın sebebi telegram da okuduğum ve kendi deneyimimle öğrendiğim üzere durduk yerde tekrar başlatma sorunu yapması idi. Şarj sorunu şöyle anlatayım. Ekran açık iken bazı kernel veya romlarda 1200ma geçmiyor ekran kapalı iken 900ma düşüyor Hatta 400ma düştüğünü de gördüm.Bu dediğim oranları yüzde farketmeksizin yaşadım. Bir yerde hata var ama dur bakalım.

Fast charge modülünu denemiştim yemiyor 👍

Tekrar deniyorum kerneli ve addon u teşekkür ederim

Son düzenleme:
Üst Alt