Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 83K

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Daha önceden kullandığım mtz uzantılı temaları kurabilir miyim şuan smartlauncher 6 ile kullanıyorum güzel oldu ama o tema aklımda hala 😊
Anladım hocam bu tarz temalar için soruyorsunuz telegram grupları olması lazım hocam önceden bende kuruyordum nova launcher ile kwgt widgetları filan ama suan hiç hatırlamıyorum sanırım smartlauncher destekleyen temaların hepsini kurabilirsiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam bu tarz temalar için soruyorsunuz telegram grupları olması lazım hocam önceden bende kuruyordum nova launcher ile kwgt widgetları filan ama suan hiç hatırlamıyorum sanırım smartlauncher destekleyen temaların hepsini kurabilirsiniz hocam
Hocam burada kastettigim launcherlar ile uyumlu temaları söylüyorum sanırım Lucas.Rintaro hocamın söylediği şekilde kuramayadabilirsiniz benim söylediğim launcherlar ile uyumlu temalar

hasanjack504

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
note 7
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam burada kastettigim launcherlar ile uyumlu temaları söylüyorum sanırım Lucas.Rintaro hocamın söylediği şekilde kuramayadabilirsiniz benim söylediğim launcherlar ile uyumlu temalar
Peki hocam her rom sideload ile kurula bilirmi şuan crdroid recovery var

Birde her rom kurulumdan sonra programları kurmak sıkıcı oluyor 😊 yedekleme şansımız varmı meşale crdroid rom kurulu iken MIUI kurduktan sonra tüm yüklü programları tek seferde kurmak gibi birşey varmı

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Peki hocam her rom sideload ile kurula bilirmi şuan crdroid recovery var

Birde her rom kurulumdan sonra programları kurmak sıkıcı oluyor 😊 yedekleme şansımız varmı meşale crdroid rom kurulu iken MIUI kurduktan sonra tüm yüklü programları tek seferde kurmak gibi birşey varmı
Hocam her romun tavsiye edilen recoverysi olabiliyor crDroidin recoverysini başka romda kullanmanızı tavsiye etmem yedekleme olarak da swift backup kullanabilirsiniz shizuku ile apk root ile de tüm medya ve datayi kopyalayabiliyorsunuz diğer roma geçip swift backup ile restore ettikten sonra uygulamalara kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz

hasanjack504

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
note 7
Konular
1
Hocam her romun tavsiye edilen recoverysi olabiliyor crDroidin recoverysini başka romda kullanmanızı tavsiye etmem yedekleme olarak da swift backup kullanabilirsiniz shizuku ile apk root ile de tüm medya ve datayi kopyalayabiliyorsunuz diğer roma geçip swift backup ile restore ettikten sonra uygulamalara kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz
Hocam merak ettiğim bir husus daha var yüklemiş olduğum romun güncel versiyorunu yayınlanmış olduğu zaman yüklü program ve ayarlarım bozulmadan güncel romu nasıl yüklerim

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam merak ettiğim bir husus daha var yüklemiş olduğum romun güncel versiyorunu yayınlanmış olduğu zaman yüklü program ve ayarlarım bozulmadan güncel romu nasıl yüklerim
Hocam yüklemiş olduğunuz romun ayarlar kısmında güncelleme seçeneği olması lazım eğer yoksa sadece romu recoveryden flashlamak yetiyor sanırım format data yapmadan

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Tamamen tercih meselesi hocam. Kullanıma bağlı olarak değişiyor :) Bütün ihtiyaçlarınızı görüyorsa ellemeyin bence :)

Circle to Search ekrandaki herhangi bir şeyi seçip Google araması yapmayı, çevirmeyi vs sağlıyor.
Eskiden android güncellemeleri çok önemliydi 2 senede telefon çöp oluyordu neyse ki o karanlık günler bitti

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Eskiden android güncellemeleri çok önemliydi 2 senede telefon çöp oluyordu neyse ki o karanlık günler bitti
Hoşuma giden yenilik yok ise android sürümü önemli değil benim için :)

Üst Alt