Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 86K

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Zelo istemiyor olmamın sebebi telegram da okuduğum ve kendi deneyimimle öğrendiğim üzere durduk yerde tekrar başlatma sorunu yapması idi. Şarj sorunu şöyle anlatayım. Ekran açık iken bazı kernel veya romlarda 1200ma geçmiyor ekran kapalı iken 900ma düşüyor Hatta 400ma düştüğünü de gördüm.Bu dediğim oranları yüzde farketmeksizin yaşadım. Bir yerde hata var ama dur bakalım.

Fast charge modülünu denemiştim yemiyor 👍
Evet hocam tekrar başlama olayını bir kere bende yaşamıştım öyle cok karşılaşmadım ama ilk karşılaştığımda romun bozuk olduğunu düşündüm kendi kendine neden yeniden başlattığı hakkında

Hocam şarj olayında umuyorum ki donanımla bi alakasi yoktur önceden bende şarj modülleri deniyordum hiçbiri işe yaramıyordu sıkıntı kablodaymis kabloyu değiştirerek çözmüştüm suan destekleyen her kernelde çalışıyor hatta destekleyen kernel de demeyeyim ksu destekleyen her kernelde kuruyorum modülü hepsinde çalışıyor belki hızlı şarj desteklemeyen kernelleri bile düzenliyor olabilir modül uzun lafın kısası hocam donanımı belki kontrol edemeyebilirsiniz en mantıklı şuan strix kernel deneyin hocam en kolay test yapabileceğiniz kernel o hatta isterseniz strixte kullanabilirsiniz hocam

Hocam buradan 11-14 aosp yazanı indirin kurun modulsuz bile 2000 lere çıkıyordu strix yanlış hatırlamıyorsam bir de modülü kurun test edin eger yine çözülmezse ayni kernel ve modülde başka şarj aleti kablo deneyin hocam umarım sarj aletinde değildir sıkıntı

Buda uygun ksu hocam

Legacy kullanmak istemiyorum derseniz buda düz ksu çalışıyor hocam

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Evet hocam tekrar başlama olayını bir kere bende yaşamıştım öyle cok karşılaşmadım ama ilk karşılaştığımda romun bozuk olduğunu düşündüm kendi kendine neden yeniden başlattığı hakkında

Hocam şarj olayında umuyorum ki donanımla bi alakasi yoktur önceden bende şarj modülleri deniyordum hiçbiri işe yaramıyordu sıkıntı kablodaymis kabloyu değiştirerek çözmüştüm suan destekleyen her kernelde çalışıyor hatta destekleyen kernel de demeyeyim ksu destekleyen her kernelde kuruyorum modülü hepsinde çalışıyor belki hızlı şarj desteklemeyen kernelleri bile düzenliyor olabilir modül uzun lafın kısası hocam donanımı belki kontrol edemeyebilirsiniz en mantıklı şuan strix kernel deneyin hocam en kolay test yapabileceğiniz kernel o hatta isterseniz strixte kullanabilirsiniz hocam

Hocam buradan 11-14 aosp yazanı indirin kurun modulsuz bile 2000 lere çıkıyordu strix yanlış hatırlamıyorsam bir de modülü kurun test edin eger yine çözülmezse ayni kernel ve modülde başka şarj aleti kablo deneyin hocam umarım sarj aletinde değildir sıkıntı

Buda uygun ksu hocam

Legacy kullanmak istemiyorum derseniz buda düz ksu çalışıyor hocam

Hocam dediğin telegram adreslerini takip ediyorum bilgim var hatta perf ve aghisna kernel benim favorimdir. Strix son güncelleme ile ortalığı karıştırdı. Pulkit için seçenek vs ekledi sonra çıkardı 😂
Diğer arkadaşlar içinde iyi bir örnek olacaktır paylaşımınız.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Superior extended a13 yükledim dur bakalım ne kadar kullanacaz😁 bana bu rom için zelo hariç bir kernel önerebilir misiniz?
Ayrıca bazı rom ve kernellerde nedense ekran kapalı iken yavaş şarj dolumu oluyor bunu ayarlarda veya modül ile çözümü var mı? Bir kaç modül denedim hâlâ aynı sorun
hocam o rom iyiydi de arayüzünde birkaç bug ile karşılaşmıştım mesela parmak iziyle kilit ekranında açınca animasyonu bi garip oluyordu bir de sağ üstteki batarya simgesi ekranın sağ tarafına giriyordu

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
hocam o rom iyiydi de arayüzünde birkaç bug ile karşılaşmıştım mesela parmak iziyle kilit ekranında açınca animasyonu bi garip oluyordu bir de sağ üstteki batarya simgesi ekranın sağ tarafına giriyordu
Parmak izi kullanmıyorum ama olabilir. Benim için eğer kendi kendine açılıp kapanma sorunu olmazsa kalmaya devam edeceğim şuan için sıkıntı yok görünüyor

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Superior extended a13 yükledim dur bakalım ne kadar kullanacaz😁 bana bu rom için zelo hariç bir kernel önerebilir misiniz?
Ayrıca bazı rom ve kernellerde nedense ekran kapalı iken yavaş şarj dolumu oluyor bunu ayarlarda veya modül ile çözümü var mı? Bir kaç modül denedim hâlâ aynı sorun
Vantom kernelin yeni sürümü çıktı. A13 romda çalışır mı emin değilim ama denenebilir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parmak izi kullanmıyorum ama olabilir. Benim için eğer kendi kendine açılıp kapanma sorunu olmazsa kalmaya devam edeceğim şuan için sıkıntı yok görünüyor
Pulkit'in Unofficial LineageOS A13 romları efsaneydi hocam. Hem stabil hem de pil süperdi :)

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Vantom kernelin yeni sürümü çıktı. A13 romda çalışır mı emin değilim ama denenebilir :)

Pulkit'in Unofficial LineageOS A13 romları efsaneydi hocam. Hem stabil hem de pil süperdi :)
evet hocam çok iyi gerçekten ama malum los özelleştirme yok maalesef bu can sıkıyor, sürekli rom deneyip geri ona dönüyorum. şuan da nusantara a11 deyim bananada bench ve performans pek iyi değildi bunda daha iyi özelleştirme de daha fazla

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6

Bakıyorum ona da bu zelo denemesi bitsin bir. Takipteyim

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
pixel launcheri kötü oldugundan los gibi romlarda kullanıyorum ben özelleştirme bol ve akıcı siz de kullanabilirsiniz hocalarım

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
pixel launcheri kötü oldugundan los gibi romlarda kullanıyorum ben özelleştirme bol ve akıcı siz de kullanabilirsiniz hocalarım
R den Q ya kadar bu launcher yanlış okumadı isem

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
evet hocam çok iyi gerçekten ama malum los özelleştirme yok maalesef bu can sıkıyor, sürekli rom deneyip geri ona dönüyorum. şuan da nusantara a11 deyim bananada bench ve performans pek iyi değildi bunda daha iyi özelleştirme de daha fazla
Belki de özelleştirme olmadığı için bu kadar performanslı ve stabil çalışıyor :D

Bakıyorum ona da bu zelo denemesi bitsin bir. Takipteyim
Zelo kernelde NFC çalışmıyordu. Düzelmiş mi o sorun

Üst Alt