- Adım
- Hazım
- Cihazım
- RN 10 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 1
Evet hocam tekrar başlama olayını bir kere bende yaşamıştım öyle cok karşılaşmadım ama ilk karşılaştığımda romun bozuk olduğunu düşündüm kendi kendine neden yeniden başlattığı hakkındaZelo istemiyor olmamın sebebi telegram da okuduğum ve kendi deneyimimle öğrendiğim üzere durduk yerde tekrar başlatma sorunu yapması idi. Şarj sorunu şöyle anlatayım. Ekran açık iken bazı kernel veya romlarda 1200ma geçmiyor ekran kapalı iken 900ma düşüyor Hatta 400ma düştüğünü de gördüm.Bu dediğim oranları yüzde farketmeksizin yaşadım. Bir yerde hata var ama dur bakalım.
Fast charge modülünu denemiştim yemiyor![]()
Hocam şarj olayında umuyorum ki donanımla bi alakasi yoktur önceden bende şarj modülleri deniyordum hiçbiri işe yaramıyordu sıkıntı kablodaymis kabloyu değiştirerek çözmüştüm suan destekleyen her kernelde çalışıyor hatta destekleyen kernel de demeyeyim ksu destekleyen her kernelde kuruyorum modülü hepsinde çalışıyor belki hızlı şarj desteklemeyen kernelleri bile düzenliyor olabilir modül uzun lafın kısası hocam donanımı belki kontrol edemeyebilirsiniz en mantıklı şuan strix kernel deneyin hocam en kolay test yapabileceğiniz kernel o hatta isterseniz strixte kullanabilirsiniz hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam buradan 11-14 aosp yazanı indirin kurun modulsuz bile 2000 lere çıkıyordu strix yanlış hatırlamıyorsam bir de modülü kurun test edin eger yine çözülmezse ayni kernel ve modülde başka şarj aleti kablo deneyin hocam umarım sarj aletinde değildir sıkıntı
Buda uygun ksu hocam
Legacy kullanmak istemiyorum derseniz buda düz ksu çalışıyor hocam