Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 83K

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Evet hocam istediğim şeyi saniyesinde buluyor yoksa ismini bilmediğim şeyleri ara dur bulamıyorum inlove~~
Crdroid romda alışmıştım, Matrixx rom yükledim ekstra olarak çeviri özelliği de var. Komple sayfayı çeviriyor hızlıca :) Pixel 9 Pro cihaz alsak kim bilir ne özellikler var :D

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Crdroid romda alışmıştım, Matrixx rom yükledim ekstra olarak çeviri özelliği de var. Komple sayfayı çeviriyor hızlıca :) Pixel 9 Pro cihaz alsak kim bilir ne özellikler var :D
cok iyi özellik ama ben hep kullanmayi unutuyorum boşa duruyor hep 😄

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Circle search ne kadar güzel bir şeymiş :D
Ne işe yarıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden rom işleri ile çok uğraşıyordum ama zamanla çok sıkıldım hatta note 10 pro ya değil rom değil güncelleme sıfırlama dahi yapmadım aldığımdan beri 2.5 senedir aynı şekilde kullanıyorum android 12 de kalmış telefon bi kaybım var mı ?

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Ne işe yarıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden rom işleri ile çok uğraşıyordum ama zamanla çok sıkıldım hatta note 10 pro ya değil rom değil güncelleme sıfırlama dahi yapmadım aldığımdan beri 2.5 senedir aynı şekilde kullanıyorum android 12 de kalmış telefon bi kaybım var mı ?
Tamamen tercih meselesi hocam. Kullanıma bağlı olarak değişiyor :) Bütün ihtiyaçlarınızı görüyorsa ellemeyin bence :)

Circle to Search ekrandaki herhangi bir şeyi seçip Google araması yapmayı, çevirmeyi vs sağlıyor.

hasanjack504

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
note 7
Konular
1
#sentinelPRİME hocam bu Crdroid rom için tema uygulaması kurulabiliyor mu ben birtane APK denedim olmadı

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
#sentinelPRİME hocam bu Crdroid rom için tema uygulaması kurulabiliyor mu ben birtane APK denedim olmadı
Hocam iconify var tam tema uygulaması sayılmaz ancak kilit ekranını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz depth wallpaper filan onun dışında wifi simgeleri vs var ama bunlar crDroid de hazır olarak var eğer kilit ekranını değiştirmek isterseniz baya hoş görünüyor a15 lsposed ve iconifyi kurmaniz gerekiyor eğer crDroid son sürümde iseniz

Hocam lsposed çalışmazsa bir de bunu deneyin

Lsposedle beraber zygiskte kurmanız gerekiyor hocam

hasanjack504

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
note 7
Konular
1
Hocam iconify var tam tema uygulaması sayılmaz ancak kilit ekranını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz depth wallpaper filan onun dışında wifi simgeleri vs var ama bunlar crDroid de hazır olarak var eğer kilit ekranını değiştirmek isterseniz baya hoş görünüyor a15 lsposed ve iconifyi kurmaniz gerekiyor eğer crDroid son sürümde iseniz

Hocam lsposed çalışmazsa bir de bunu deneyin

Lsposedle beraber zygiskte kurmanız gerekiyor hocam

Daha önceden kullandığım mtz uzantılı temaları kurabilir miyim şuan smartlauncher 6 ile kullanıyorum güzel oldu ama o tema aklımda hala 😊

Ekli dosyalar

• IMG-20250326-WA0015.jpg
    IMG-20250326-WA0015.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 6
Üst Alt