- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Bakalım ne kadar kullanacağızBende yeni yükledim ota olarak![]()
Bakalım ne kadar kullanacağızBende yeni yükledim ota olarak![]()
Emeği geçen herkesin eline sağlık
hocam doğru ofox sürümü kurdugunuza emin olun miui ofox olması lazım sürüm 11.6 galiba. tüm yedeklerinizi alın wipe kısmında data, cache, metadata, data kısımlarını siliyorsunuz romu flaşlayıp format data yapıyorsunuz sonra reboot kısmından reboot recovery yapıp tekrar format data yapıyorsunuz (bu kısım bu roma özel diye hatırlıyorum) bu şekilde kurabilirsinizArkadaşlar selam aleyküm orangefox kurdun rom mu da indirdim ama sormadan yüklemek istemiyorum şuan telefon mi 14 ben megaos 15 kuracam orangefox dan hangi adımları izlemen gerek wipe data kismindan hangilerini temizleyecem esf ve modem yedegimi aldım
Evet ofox sürümü 11.6 ofox kurulumu sorusuz yaptım şimdi tam emin olduktan sonra rom kuracamhocam doğru ofox sürümü kurdugunuza emin olun miui ofox olması lazım sürüm 11.6 galiba. tüm yedeklerinizi alın wipe kısmında data, cache, metadata, data kısımlarını siliyorsunuz romu flaşlayıp format data yapıyorsunuz sonra reboot kısmından reboot recovery yapıp tekrar format data yapıyorsunuz (bu kısım bu roma özel diye hatırlıyorum) bu şekilde kurabilirsiniz
evet rom doğru sırasıyla yapın her şeyi sorun çıkmazLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirrica etsem bu linkdeki romu kuracam incelermisiz yanlış birşey yapmayalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
E
Evet ofox sürümü 11.6 ofox kurulumu sorusuz yaptım şimdi tam emin olduktan sonra rom kuracam
kurdum ama eski romda acıkdı telefonevet rom doğru sırasıyla yapın her şeyi sorun çıkmaz
En son format data yapmak gerekiyordu yaptınız mı?kurdum ama eski romda acıkdı telefon
birde ofox için 4 wipe de sistem yok
acaba sistem silinmedigi içinmi eski romda acıldı