Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 75K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
joker80 sentinelPRİME scream123 beraozbal Lucas.Rintaro arkadaşlar pixelos,crdroid ve mistos son sürümlerini yükledim herşey hoş güzel ancak chrome sanki 30 hz de çalışıyor çok laglı kayıyor bu sorunun çözümü hakkında bilginiz var mı
Diğer uygulamalarda olmuyorsa sizin de belirttiğiniz gibi Chrome da sorun vardır. 120hz dr deneyin ekranı belki yardımcı olur. Ben brave kullanıyorum şuan için cr de onun için sorun görmedim ki 60hz de kullanıyorum

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0
Hocam 120hz de aynı ne hikmetse birde cr nin kerneli kernelsu destekli mi yoksa baska kernel mi kurmam gerekli siz ne kullaniyorsunuz ?

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
joker80 sentinelPRİME scream123 beraozbal Lucas.Rintaro arkadaşlar pixelos,crdroid ve mistos son sürümlerini yükledim herşey hoş güzel ancak chrome sanki 30 hz de çalışıyor çok laglı kayıyor bu sorunun çözümü hakkında bilginiz var mı

Bir ihtimal deneyin hocam

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam 120hz de aynı ne hikmetse birde cr nin kerneli kernelsu destekli mi yoksa baska kernel mi kurmam gerekli siz ne kullaniyorsunuz ?
Hangi cr sürümü? Genelde ksu suz oluyor cr ama. Ben şuan cr 15 perf Kernel kullanıyorum ksunext kullanıyor

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Crdroid güncel sürüm kullanıyorum hocam kernel KSU destekli lakin next versiyonu yüklemeniz lazım. Chromeda öyle bir sorun yaşamadım ben. Firmware hangi sürümü yüklediniz?

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0
joker80 crDroidAndroid-15.0-20250216-sweet-v11.2.zip sürümü yükledim Chrome yine aynıydı sentinelPRİME hocamın verdiği konudan chrome:flags android surface control disable yaptım ve düzeldi. Ayrıca son sürüm kernelsu destekli geliyor. KSU next yükledim zygisk next yükledim sonrasında ne yaptıysam systemless host yüklenmiyor. hata şöyle (systemless hosts this module is not compatible to magic mount managers) sonra aghisna kernel yükleyip denedim yine olmadı sonunda bindhost yükleyerek reklam engelleme işinide hallettim. Lucas.Rintaro joker80 sentinelPRİME Şimdi sizlere tek sorum bu rom en sorunsuz hangi kernelle kullanılır?

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocalarım hyper os portu denemeyi düşünüyorum bunu veya önceki sürümünü kullanan var mı performansı ekran süresi falan nasıl?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
joker80 crDroidAndroid-15.0-20250216-sweet-v11.2.zip sürümü yükledim Chrome yine aynıydı sentinelPRİME hocamın verdiği konudan chrome:flags android surface control disable yaptım ve düzeldi. Ayrıca son sürüm kernelsu destekli geliyor. KSU next yükledim zygisk next yükledim sonrasında ne yaptıysam systemless host yüklenmiyor. hata şöyle (systemless hosts this module is not compatible to magic mount managers) sonra aghisna kernel yükleyip denedim yine olmadı sonunda bindhost yükleyerek reklam engelleme işinide hallettim. Lucas.Rintaro joker80 sentinelPRİME Şimdi sizlere tek sorum bu rom en sorunsuz hangi kernelle kullanılır?
Systemless host için şu modülü yükleyip deneyin

Kernel değişimi önerilmez :)

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam ksu destekliyorsa degistirme bence ancak ksu desteklemiyorsa bunu deneyebilirsin hocam (15miui degil 16aosp olani yükle hocam):

Ya da vantom deneyebilirsin hocam sanirim android 15 destekliyor yedek alip (boot ve dtbo) deneyebilirsin hocam:

Onerim strix kernel hocam
hocalarım hyper os portu denemeyi düşünüyorum bunu veya önceki sürümünü kullanan var mı performansı ekran süresi falan nasıl?
Hocam denedim ekran kapali iken sarji cok az gidiyor deepsleep baya calisiyor ancak normal kullanimda sarji cok hizli gidiyor oyun oynadigimda neredeyse 3 saati gormeden sarji bitecek diger romlarda 5 6 saate cikiyordum oyun ile birazdan Luffy nin 1.0.10.0 versiyonunu deneyecegim bir iki saate feedback yaparim hocam

Romun linki:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Kendi kullandığın kernel her zaman iyidir. Deneye deneye sen bulursun.
Crdroid güncel sürüm kullanıyorum hocam kernel KSU destekli lakin next versiyonu yüklemeniz lazım. Chromeda öyle bir sorun yaşamadım ben. Firmware hangi sürümü yüklediniz?
Guncelleme gelmiş denedin mi cr ye

Üst Alt