Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 75K

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam ksu destekliyorsa degistirme bence ancak ksu desteklemiyorsa bunu deneyebilirsin hocam (15miui degil 16aosp olani yükle hocam):

Ya da vantom deneyebilirsin hocam sanirim android 15 destekliyor yedek alip (boot ve dtbo) deneyebilirsin hocam:

Onerim strix kernel hocam

Hocam denedim ekran kapali iken sarji cok az gidiyor deepsleep baya calisiyor ancak normal kullanimda sarji cok hizli gidiyor oyun oynadigimda neredeyse 3 saati gormeden sarji bitecek diger romlarda 5 6 saate cikiyordum oyun ile birazdan Luffy nin 1.0.10.0 versiyonunu deneyecegim bir iki saate feedback yaparim hocam

Romun linki:
beraozbal hocam romu şuan kullanıyorum performans olarak gercekten stabil ve hızlı bir rom batarya konusunda diğer romlardan biraz geri kalıyor ancak benim için çok sıkıntı değil hızlı şarj ile 40 dakikada şarj edebiliyorum ekran süresi olarak bakarsak oyun oynamiyorsaniz yada az oynuyorsaniz 6 saat uzeri alirsiniz hocam

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Kendi kullandığın kernel her zaman iyidir. Deneye deneye sen bulursun.

Guncelleme gelmiş denedin mi cr ye
Evet bugün OTA ile yükledim ama gözle görülür bir fark göremedim :) Zaten değişiklik listesinde de elle tutulur pek bir şey yoktu :)

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
beraozbal hocam romu şuan kullanıyorum performans olarak gercekten stabil ve hızlı bir rom batarya konusunda diğer romlardan biraz geri kalıyor ancak benim için çok sıkıntı değil hızlı şarj ile 40 dakikada şarj edebiliyorum ekran süresi olarak bakarsak oyun oynamiyorsaniz yada az oynuyorsaniz 6 saat uzeri alirsiniz hocam
hocam teşekkürler, batarya sağlığınız kaç sizin bu arada

ben de şuan crdroid 9 + perf kerneldeyim batarya çok iyi gidiyor %80 sağlık

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250302-204721_Ayarlar.png
    Screenshot_20250302-204721_Ayarlar.png
    147,7 KB · Görüntüleme: 5

Romcurambo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RamboOkan
Cihazım
2cikolayt
Konular
0
Hanki romu yukleyegim var mı bir õnerniz rkaslar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom nasıldır onerirlyor? İyi mi

ugguur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Herkese kolay gelsin bu twrp de ext 2, ext 3 ve ext 4 dosya sistemi var, MIUI romlar için en iyi dosya sistemi hangisi acaba

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
hocam teşekkürler, batarya sağlığınız kaç sizin bu arada

ben de şuan crdroid 9 + perf kerneldeyim batarya çok iyi gidiyor %80 sağlık
Hocam şuan hyperos romundayim sanırım termux ile bakılıyordu ama biraz üşendim batarya sagligi %84 civarlarinda idi benim bir iki tane daha deneyeceğim hyperos romu var onlarda kötü çıkar ise aosp geçeceğim hocam bende bir yerden sonra sıkıyor miui

Hanki romu yukleyegim var mı bir õnerniz rkaslar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom nasıldır onerirlyor? İyi mi
Hocam illa da miui olmadan yapamıyorum özelleştirme olsun performans batarya çok önemli değil benim için diyorsaniz kurabilirsiniz ancak yinede miui ya da hyperos kurup iyi sonuçlar almak istiyorsaniz 10-15 sayfa öncesinde NextOS linki var hocam onu deneyebilirsiniz ya da t.r.m 1.2 eu(lts) romunu deneyebilirsiniz

miui istersenizde dream ui(hocam o da geride bulabilirsiniz yine burada) ya da luffy v7 kurabilirsiniz isterseniz link verebilirim hocam onun dışında miui olmasına gerek yok aosp olsun derseniz alternatif çok hocam istediğiniz romu kurup deneyebilirsiniz

Romcurambo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RamboOkan
Cihazım
2cikolayt
Konular
0
Kullanıcı uygunsuz dil kullanımı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
Hocam şuan hyperos romundayim sanırım termux ile bakılıyordu ama biraz üşendim batarya sagligi %84 civarlarinda idi benim bir iki tane daha deneyeceğim hyperos romu var onlarda kötü çıkar ise aosp geçeceğim hocam bende bir yerden sonra sıkıyor miui

Hocam illa da miui olmadan yapamıyorum özelleştirme olsun performans batarya çok önemli değil benim için diyorsaniz kurabilirsiniz ancak yinede miui ya da hyperos kurup iyi sonuçlar almak istiyorsaniz 10-15 sayfa öncesinde NextOS linki var hocam onu deneyebilirsiniz ya da t.r.m 1.2 eu(lts) romunu deneyebilirsiniz

miui istersenizde dream ui(hocam o da geride bulabilirsiniz yine burada) ya da luffy v7 kurabilirsiniz isterseniz link verebilirim hocam onun dışında miui olmasına gerek yok aosp olsun derseniz alternatif çok hocam istediğiniz romu kurup deneyebilirsiniz
Cohh teseehhur ederim. Suuan freamm var bende. Luffy nasil eyimidir

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Cohh teseehhur ederim. Suuan freamm var bende. Luffy nasil eyimidir
Hocam dream dan luffy ye geçmeye deymez ikiside neredeyse ayni performans ve sot veriyor hocam dream güzeldir sıkılana kadar kullanabilirsiniz

Romcurambo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RamboOkan
Cihazım
2cikolayt
Konular
0
Kullanıcı uygunsuz dil kullanımı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
Hocam dream dan luffy ye geçmeye deymez ikiside neredeyse ayni performans ve sot veriyor hocam dream güzeldir sıkılana kadar kullanabilirsiniz
Damam tessshur ederim suan tream dayim hocam gusel baska rom varsa beklerim cok yahşi

Üst Alt